Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава блокадата на завода за производство на обувки в град Ветрен

Снимка: BGNES / Снимка: БГНЕС


Продължава блокадата на завода за производство на обувки в град Ветрен. Съкратените през декември 120 работници настояват да получат заплатите и обезщетенията си.

От Областната инспекция по труда в Пазарджик са изчерпали всички възможности, за да открият бившите собственици.

До последно ще се борим за правата си. Не може една фирма да се прехвърля на инвалид и тя да има 22 фирми, а това нещо държавата да не го вижда. Това е садизъм. Вече ни става смешно и долно да обещават по телевизията заплати от по хиляда и незнам си колко лева, а дефакто ние тук чакаме 300 лева. Ние може да сме коректни към държава, към всичко, а нас никой в момента не може да ни защити, абсолютно никой. Тези наши управници къде са, кой ни защитава? Идват избори, кого да избираме? Ние сме тук на барикадата и ако трябва, ще стоим още сто дни, заканват се протестиращите.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44