Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

София e домакин на международен форум "Ключ от Швейцария"

Снимка: архив

София днес e домакин на международен форум "Ключ от Швейцария" за вдъхновяващи идеи и каузи с обществено значение,  с който ще бъде отбелязана 5-тата годишнина от работата на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.

Околна среда, активно гражданство и  социално предприемачество са част от темите, по които участниците ще споделят опита си, обясни в предаването "Закуска на тревата" по "Хоризонт" Александър Куманов - ръководител на проекта от страна на  Фондация "Смарт".

След 11 издания на български, дойде време да включим и хора, които не им е майчин език, но имаме страхотни лектори от Берн, Цюрих и Копенхаген, които заедно със Саша Безуханова от София ще формират едно събитие, което ще се опита да преведе термини като социално предприемачество, като устойчиво развитие,  абсолютно разбираемо за всеки, който дойде в залата ни в "Интер Експо Център" в събота от 11.00 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44