Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Седмицата под знака на разкритията на "Парадайс пейпърс"

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Как богатите пазят богатството? Отговорът идва от поредните разкрити документи от Международния консорциум на разследващите журналисти. "Парадайс пейпърс" уличи действащи и бивши световни лидери и звезди от шоубизнеса  в икономисване на данъци чрез офшорни сметки.
На среща на министрите на отбраната на страните от НАТО беше решено да създаде нова командна структура. Планира се изграждането на Атлантически и логистичен център. Все още не е ясно как ще си финансират двата нови центъра.
Северна Корея и търговските отношения са основните акценти от азиатската обиколка на президента на САЩ Доналд Тръмп.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44