Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ticketpro: Няма да връщаме пари, търсете си ги от организаторите

Организаторът на концерта на „Смоуки“ - "Ливлов" ООД, е отговорен за връщането на парите. Това заяви управителят на фирма „Ticketpro“ Пламен Марков. 

Ние продаваме от чуждо име и на чужда сметка. Парите, които влизат при нас не са наши, ние веднага ги отчитаме на организаторите. Ако организаторът реши да не върне парите, а вече ги е взел, какъвто е сега случаят, той трябва да си връща парите. Има подобни случаи, в които организаторите не връщат парите, не връща на клиентите билети, тогава държавата не може да направи нищо“, обясни Марков.

От КЗП са категорични, че закупилите билети, трябва да се обърнат към организацията, от която са го направили. В случая, това е фирма „Ticketpro“. От там посъветваха пострадалите да пуснат жалба (възможно е да бъде и колективна), до комисията в София, за да извършат проверка.

Управителят на фирма „Ticketpro“ е категоричен, че докато не се изясни въпросът къде са парите от продадените билети, те не могат да връщат билети. Причината е, че те са отчели цялата сума за този концерт на организаторите "Ливлов" ООД.

Ние трябва да намерим от някъде пари, за да върнем билетите. Ние не носим никаква отговорност за това, че някой не си е свършил работата и концертът е отменен поради технически причини“, смята Марков. 


Подробности в звуковия файл:




Какво отговориха от организаторите "Ливлов" ООД можете да прочетете и чуете тук:
http://bnr.bg/burgas/post/100944717


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Стотици не могат да си върнат парите за концерта на Смоуки

Стотици бургазлии не могат да получат обратно парите си за отменения концерт на „Смоуки“  в Бургас, сигнализираха слушатели на БНР – Бургас.  От касата на Операта са обяснили, че сумата от събитието е преведена на организатора "Ливлов" ООД и те би следвало..

публикувано на 13.03.18 в 10:04
ВИЖТЕ ОЩЕ

Бургаска поетеса събра в антология стихове от 15 държави

42 автори от 15 държави, преведени от 9 езика и представени с над 100 творби, са събрани в антологията "Преоткрити в словото", чийто съставител и преводач е бургаската поетеса Наталия Недялкова.  В книгата са включени произведения на съвременни..

публикувано на 24.04.24 в 13:05

Първа Гергьовденска изложба в Бургас

Седем творци именици дават началото   на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18 часа в галерията на улица..

обновено на 24.04.24 в 09:41

Неда Антонова представи новата си книга "Плодовете зреят нощем" в Бургас

Неда Антонова представи в Бургас новата си книга „Плодовете зреят нощем“. Това е вдъхновен разказ за необичайна любов от която се раждат деца и митове .  „Това е за мен е различна книга, защото не е с исторически сюжет, а разказва история от..

публикувано на 24.04.24 в 09:40

Театър Българска армия гостува в Бургас с „Балдахинът“

50 години от семейния живот на една семейна двойка, проследява с хумор и философски поглед спектакълът „Балдахинът “ на Театър Българска армия. Той ще гостува днес, 24 април в Бургас. Автор на  постановката е Сидони-Габриел Колет, режисьор е Стефан..

публикувано на 24.04.24 в 09:20

Бургас посреща Лазаровден и Цветница с пъстра и богата програма

Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда, съобщи Община Бургас. На 5 сцени, разположени на различни места, ще се изявят 16 фолклорни танцови ансамбъла, 6 театрални..

публикувано на 23.04.24 в 12:24

Ученици от НУМСИ с концерт „Пролетта на Вивалди“

"Пролетта на Вивалди" е концерт за струнни инструменти от А. Вивалди и Г. Фр. Телеман, със солисти ученици от Национално училище за музикално и сценично изкуство  "Проф. Панчо Владигеров" - Бургас. Той ще се проведе на  27 април, в 19.00 часа, в..

публикувано на 23.04.24 в 12:09

Среща в Бургас с Неда Антонова и новият й роман "Плодовете зреят нощем"

Неда Антонова представя новата си книга „Плодовете зреят нощем“ в Бургас. Срещата с писателката е от 18.30 часа в Центъра за съвременно изкуство и библиотека. Романът е за една любов, за едно дете, родено по метода „ин витро”, за няколко..

публикувано на 23.04.24 в 09:48