Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Организаторът на концерта на Смоуки: Завеждаме дело срещу „Ticketpro“

„Ticketpro“ не желаят да преведат парите, които дължат на организаторите на концерта на „Смоуки“ „Ливлов“ ООД. Това заяви един от съдружниците във фирмата Елена Лозанова:

Ние не сме доволни от техните отчети и смятаме, че не са достоверни.  Споразумяхме се за една сума, но и нея не изплатиха. И сега освен за тази неизплатена сума, която по договор и отчети трябва да бъде изплатена, ги съдим и за измама. В момента подготвяме нотариалната покана с адвокатите ни. След концерта те не са ни изплатили нито един лев, ние няма как да върнем билети, след като те не са спазили договора и не са ни изплатили средствата“, обясни Лозанова. 

Пред БНР - Бургас управителят на „Ticketpro“  Пламен Марков твърди друго.

На въпрос защо се налага да се намесят медиите, за да може фирмата организатор да излезе със становище, тя отговори, че до миналата седмица са сравнявали отчетите с управителя на  „Ticketpro“. Тази седмица е започнала и подготовката за делото.

До месец се очаква да стане ясно какъв ще бъде резултатът от казуса с билетите от несъстоялия се концерт на "Смоуки" в Бургас. Елена Лозанова обаче не се ангажира с точни срокове.


Подробностите в звуковия файл:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Стотици не могат да си върнат парите за концерта на Смоуки

Стотици бургазлии не могат да получат обратно парите си за отменения концерт на „Смоуки“  в Бургас, сигнализираха слушатели на БНР – Бургас.  От касата на Операта са обяснили, че сумата от събитието е преведена на организатора "Ливлов" ООД и те би следвало..

публикувано на 13.03.18 в 10:04

Ticketpro: Няма да връщаме пари, търсете си ги от организаторите

Организаторът на концерта на „Смоуки“ - "Ливлов" ООД, е отговорен за връщането на парите. Това заяви управителят на фирма „Ticketpro“ Пламен Марков.  „ Ние продаваме от чуждо име и на чужда сметка. Парите, които влизат при нас не са наши, ние..

публикувано на 13.03.18 в 11:25
ВИЖТЕ ОЩЕ

Belle Epoque Trio с пролетен концерт на Флората

С пролетен концерт ще зарадват бургазлии Belle Epoque Trio.Той ще бъде   от 18:30 часа  в експоцентър „Флора".   Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас, чрез нейния Фонд КУЛТУРА. Три дами стоят зад..

публикувано на 19.04.24 в 18:13

Представят балетната класика „Баядерка“ в понеделник

Трагичната история на Никия и Солор ще бъде разказана в спектакъла на балетната класика „Баядерка“ по музика на Лудвиг Минкус в понеделник на 22-ри април от 19 часа в Операта. Постановката и режисурата са на Веса Тонова, дългогодишна примабалерина на..

публикувано на 19.04.24 в 16:15

"Отчаяни съпрузи" в НХК на 24 април

Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров са „Отчаяни съпрузи“. Тримата разказват в Културния дом на НХК, на 24 април, от 19.00 часа  за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил..

публикувано на 19.04.24 в 15:12

Предстои в Бургас хоровата инициатива „България пее”

На 22 април предстои концерт на осем хорови колектива от Бургас и осмото издание на Националната хорова инициатива „България пее”. Музикалното събитие ще се проведе от 18:30 ч., в зала „Тончо Русев“ на Културен дом НХК. Това е петият концерт, който се..

публикувано на 19.04.24 в 15:02

Александър Секулов представя в Бургас "Възхвала на провинцията"

Сценарист, драматург, писател, поет Александър Секулов съчетава еднакво добре различни пластове на културата и езика с динамика, колорит и индивидуалност, затова трудно може да остане незабелязан от взискателния читател. Най-новата му книга с..

публикувано на 19.04.24 в 13:42

Премиера на "Две пръчки и три съчки" в Кукления театър в Бургас

Премиерата на "Две пръчки и три съчки" ще е тази събота, 20 април в залата на Кукления театър. Моноспектакълът е по пиесата "Contes d'Ecorces et de Brindilles" на Христина Василева. Режисурата, сценографията и музика е на asbl "Puppetspirit" Белгия...

публикувано на 19.04.24 в 12:26

Вокални творби от световната класика представят в операта тази събота

Вокални творби от световната оперна класика ще представи тази събота концертът „Солистите на държавна опера Бургас". Това е поредното събитие от камерната поредица на бургаската културна институция. То ще се проведе във фоайето на операта, където е..

публикувано на 19.04.24 в 12:08