Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Организаторът на концерта на Смоуки: Завеждаме дело срещу „Ticketpro“

„Ticketpro“ не желаят да преведат парите, които дължат на организаторите на концерта на „Смоуки“ „Ливлов“ ООД. Това заяви един от съдружниците във фирмата Елена Лозанова:

Ние не сме доволни от техните отчети и смятаме, че не са достоверни.  Споразумяхме се за една сума, но и нея не изплатиха. И сега освен за тази неизплатена сума, която по договор и отчети трябва да бъде изплатена, ги съдим и за измама. В момента подготвяме нотариалната покана с адвокатите ни. След концерта те не са ни изплатили нито един лев, ние няма как да върнем билети, след като те не са спазили договора и не са ни изплатили средствата“, обясни Лозанова. 

Пред БНР - Бургас управителят на „Ticketpro“  Пламен Марков твърди друго.

На въпрос защо се налага да се намесят медиите, за да може фирмата организатор да излезе със становище, тя отговори, че до миналата седмица са сравнявали отчетите с управителя на  „Ticketpro“. Тази седмица е започнала и подготовката за делото.

До месец се очаква да стане ясно какъв ще бъде резултатът от казуса с билетите от несъстоялия се концерт на "Смоуки" в Бургас. Елена Лозанова обаче не се ангажира с точни срокове.


Подробностите в звуковия файл:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Стотици не могат да си върнат парите за концерта на Смоуки

Стотици бургазлии не могат да получат обратно парите си за отменения концерт на „Смоуки“  в Бургас, сигнализираха слушатели на БНР – Бургас.  От касата на Операта са обяснили, че сумата от събитието е преведена на организатора "Ливлов" ООД и те би следвало..

публикувано на 13.03.18 в 10:04

Ticketpro: Няма да връщаме пари, търсете си ги от организаторите

Организаторът на концерта на „Смоуки“ - "Ливлов" ООД, е отговорен за връщането на парите. Това заяви управителят на фирма „Ticketpro“ Пламен Марков.  „ Ние продаваме от чуждо име и на чужда сметка. Парите, които влизат при нас не са наши, ние..

публикувано на 13.03.18 в 11:25
ВИЖТЕ ОЩЕ

От днес може да се кандидатства с предложения по новата програма „Достъпна култура“

От днес (22 април) до края на месеца ще се приемат предложения по новата програма на Община Бургас – „Достъпна култура“.  Тя разширява възможностите за изява на творците, а също така качествено и разнообразно съдържание да стига до повече публики...

публикувано на 22.04.24 в 16:23

Бургаска поетеса спечели голямата награда на конкурса „Мили Дуели”

Бургаската поетеса Божана Славкова е първият български автор, спечелил голямата награда на най-големия световен поетичен конкурс „Мили Дуели”  . Тя ѝ бе присъдена за поетичния филм "Дървото с некролозите". Лентата е творчески продукт между нея, Денис..

публикувано на 22.04.24 в 15:50

Стефан Диомов за мюзикъла “Здравей! Как си, приятелю?”: Виждам песните си в цветове

Мюзикълът “Здравей! Как си, приятелю?” вече е факт. Една от най-разпознаваемите за всички поколения български песни е избрана за заглавие на спектакъла на Националния музикален театър в София. Тя подсказва на зрителите, че ще станат свидетели на..

публикувано на 22.04.24 в 11:00

"Списък на всички страхотни неща" на бургаска сцена

На 23 април Театър 199 представя най-новия си спектакъл „Списък с всички страхотни неща“, в залата на Кукления театър в Бургас,  от 19:30 часа.  „Списък на всички страхотни неща“ е от английските автори Дънкан Макмилан и Джони Донахю. Зрителите ще..

публикувано на 22.04.24 в 10:36

В Деня на Земята - "Пролетна Етно палитра" в Бургас

Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен днес на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас, информира Общината.  Събитието е с начален час 17.30 в сърцето на Бургас – в двора на Етнографския музей. Децата ще представят..

публикувано на 22.04.24 в 08:25

Мая Бежанска към „Детско царство“: Подкрепям ви!

Въображението, свободата и възможността за среща с много хора и текстове ме запалиха по актьорската професия. Това разказа актрисата Мая Бежанска в предаването „Детско царство“ по БНР-Бургас. Пред водещите Ади и Атанасия Петрова на 21 април тя сподели:..

обновено на 21.04.24 в 11:28

БНР определи финалистите в Конкурса за нова българска поп и рок музика "Пролет`24"

74 песни бяха допуснати за участие в категория "Нова българска поп и рок музика" на конкурса на Българското национално радио (БНР) за нова българска поп и рок музика "Пролет`24".  Селекционна комисия от музикални редактори в БНР определи 12-те..

публикувано на 20.04.24 в 10:15