Организаторът на концерта на Смоуки: Завеждаме дело срещу „Ticketpro“

„Ticketpro“ не желаят да преведат парите, които дължат на организаторите на концерта на „Смоуки“ „Ливлов“ ООД. Това заяви един от съдружниците във фирмата Елена Лозанова:

Ние не сме доволни от техните отчети и смятаме, че не са достоверни.  Споразумяхме се за една сума, но и нея не изплатиха. И сега освен за тази неизплатена сума, която по договор и отчети трябва да бъде изплатена, ги съдим и за измама. В момента подготвяме нотариалната покана с адвокатите ни. След концерта те не са ни изплатили нито един лев, ние няма как да върнем билети, след като те не са спазили договора и не са ни изплатили средствата“, обясни Лозанова. 

Пред БНР - Бургас управителят на „Ticketpro“  Пламен Марков твърди друго.

На въпрос защо се налага да се намесят медиите, за да може фирмата организатор да излезе със становище, тя отговори, че до миналата седмица са сравнявали отчетите с управителя на  „Ticketpro“. Тази седмица е започнала и подготовката за делото.

До месец се очаква да стане ясно какъв ще бъде резултатът от казуса с билетите от несъстоялия се концерт на "Смоуки" в Бургас. Елена Лозанова обаче не се ангажира с точни срокове.


Подробностите в звуковия файл:


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Стотици не могат да си върнат парите за концерта на Смоуки

Стотици бургазлии не могат да получат обратно парите си за отменения концерт на „Смоуки“  в Бургас, сигнализираха слушатели на БНР – Бургас.  От касата на Операта са обяснили, че сумата от събитието е преведена на организатора "Ливлов" ООД и те би следвало..

публикувано на 13.03.18 в 10:04

Ticketpro: Няма да връщаме пари, търсете си ги от организаторите

Организаторът на концерта на „Смоуки“ - "Ливлов" ООД, е отговорен за връщането на парите. Това заяви управителят на фирма „Ticketpro“ Пламен Марков.  „ Ние продаваме от чуждо име и на чужда сметка. Парите, които влизат при нас не са наши, ние..

публикувано на 13.03.18 в 11:25
ВИЖТЕ ОЩЕ

Даниела Власакиева представя морска изложба на Ченгене скеле

Даниела Власакиева ще представи своя  изложба на тема Никулден в културно – туристическия комплекс Ченгене скеле.  Тя се занимава с иконопис, живопис и приложни изкуства. Има 6 самостоятелни изложби и е участвала в съвместни експозиции с..

публикувано на 29.11.22 в 10:00

Операта „Трубадур“ с великолепен артистичен каст и гост - диригент от Румъния

Бургаската опера ще представи операта на Джузепе Верди „Трубадур“ тази сряда /30 ноември/.   Драматичният сюжет,  подвластен на вълнуваща динамика и трагичната съдбовна линия на героите, обсебва сетивата и носи послания отвъд времето...

публикувано на 29.11.22 в 09:20

Писателят проф. Кирил Топалов ще представи в Бургас „Софийски истории”

Писателят проф. Кирил Топалов ще представи в Бургас книгата си „Софийски истории”. Това ще стане в Дома на писателя на 1 декември /четвъртък/ от 18.00 часа. Литературната среща се случва по покана на Дружеството на бургаските писатели и Община Бургас...

публикувано на 28.11.22 в 15:06

Теодор Ушев: Главният герой на „φ1.618“ Криптон е моето алтер его (ВИДЕО)

„Бургас е любимият ми български град и ако един ден, надявам се, се върна в България, то ще бъде тук“- признанието е на Теодор Ушев, който със специална прожекция в морския град представи дебютния си пълнометражен филм „φ1.618“ . Мартина..

публикувано на 28.11.22 в 12:37

Проектът "HOMO машина" представя изложба на Дарина Пеева и две лекции за изкуство

Изложбата „НОМО Машина“ на Дарина Пеева е интердисциплинарен проект, който коментира темата за човешкото тяло в контекста на здравните, социални и военни кризи. Експозицията от графични обекти и две лекции ще бъдат представени в Дружеството на..

обновено на 28.11.22 в 11:11

5 открити сцени на Никулден в Бургас

Тази година на 6 декември пет открити сцени ще допринасят за доброто настроение по време на празника на Бургас. Любими поп и рок изпълнители, детски и младежки танцови и певчески формации ще забавляват жители и гости на града от 11.00 ч до 17.00 ч...

публикувано на 28.11.22 в 11:02

Англичанки и французойки танцуват хора в Дюлево

Англичанки, французойки и българки танцуват заедно народни хора в клуб „Дюлевци“. При това напълно безплатно.  Преди няколко години амбициозната странджанска певица и хореограф Керанка Костова, решава да създаде танцовата  трупа и да..

публикувано на 27.11.22 в 14:30