Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започва обществено обсъждане на иновациите в социалната работа

Търговище

Днес в Търговище Националният алианс за социална отговорност ще постави на обществено обсъждане иновациите в социалната работа, както и съвременните терапевтични обучителни методи и подходи.

По време на конференцията участниците ще могат да посетят защитените жилища в село Лиляк, Центъра за обществена подкрепа за деца и семейства, Комплекса за психично-здравни грижи в квартал "Бряг" и Дневния център за възрастни хора в Търговище, където ще се запознаят с качествата на, предоставяните социалните услуги.

Това разказа Златка Иванова от Националния алианс за социална отговорност:

“Чрез конференцията ние бихме искали да създадем едно пространство и възможност на експертите, на специалистите, които работят в услугите, да обменят информация за иновациите, за най-добрите социални практики, а повярвайте ми в България има много добри услуги, които по нищо не отстъпват на европейския опит“, каза тя.

Целия репортаж можете да чуете в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44