Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Страхил Ангелов ще посъветва ръководството на БСП за предсрочни избори

Снимка: bspsf.bg
Депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов заяви, че ще посъветва ръководството на БСП да приеме курс към предсрочни избори. По думите му, така партията ще постъпи национално отговорно.
На въпрос как ще се стабилизира политическата ситуация, след като Лютви Местан заговори за предсрочни избори, Ангелов отговори: С предсрочни избори, явно. Не е лошо да постъпим национално отговорно. Да видим просто кога.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Местан: Не виждам начин кабинетът "Орешарски" и това НС да доизкарат мандата си

Движението за права и свободи заговори открито за предсрочни парламентарни избори. Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви в кулоарите на парламента, че е готов на разговори с всички политически сили за успокояване на ситуацията в страната, в това число и на..

обновено на 28.05.14 в 12:24

Станишев за ДПС: Няма да коментирам чужди позиции

В близко време ще бъде направен цялостен анализ на ситуацията и резултатите от изборите . Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на БСП Сергей Станишев . Той отказа да коментира заявеното от Лютви Местан , че правителството може да не..

публикувано на 28.05.14 в 13:03
ВИЖТЕ ОЩЕ

Калин Стоянов: Пожарът в Гърция вече е на километър от българската граница

Пожарът в Гърция вече е на километър от българската граница, потвърди министърът на вътрешните работи Калин Стоянов след обход на територията с хеликоптер на Гранична полиция. "Лошото е, че там е силно пресечена местност. Колегите от гръцка..

публикувано на 22.07.24 в 16:03

Танзер Юсеинов: Няма как да има две, ДПС е едно и под лидерството на Доган

Няма как да има две ДПС-та, има едно и то е под лидерството на почетния председател Ахмед Доган. Всеки, който не върви по този път, не е ДПС, имаме процес на реденето на листите. Структурите правят номинации и ръководството и централният..

публикувано на 22.07.24 в 16:00
Джевдет Чакъров

Джевдет Чакъров: Ако ни поканят, ще участваме в разговор за правителство с третия мандат

Председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров заяви, че напусналите парламентарната група на партията ще участват в разговор за съставяне на кабинет с третия мандат, съобщават от пресцентъра на движението. "Вече изразихме позиция, че сме готови,..

публикувано на 22.07.24 в 15:44
Димитър Гърдев

Димитър Гърдев: Има сериозни противоречия в Демократическата партия след оттеглянето на Байдън

"След оттеглянето на Джо Байдън върви дилемата кой ще бъде кандидатът на Демократическата партия. Виждаме някои сериозни противоречия вътре в самата Демократическа партия ".  Това коментира пред БНР международният анализатор Димитър Гърдев - бивш..

публикувано на 22.07.24 в 15:27

Петима убити в дом за възрастни хора в Хърватия

Най-малко петима души са били убити по време на стрелба в дом за възрастни хора в Източна Хърватия, съобщава Франс прес, като цитира държавни медии и отбелязва, че това е рядък случай на насилие с оръжие в балканската страна. Хърватската..

публикувано на 22.07.24 в 15:26

Инж. Венцислав Станков: МВР не може да осигури защитните средства за служителите на ГДПБЗН

Най-големият проблем е, че МВР не може да осигури защитните средства на служителите на ГДПБЗН .  Това заяви инж. Венцислав Станков, президент на синдикат "Огнеборец", в интервю пред БНР. "През годините структурата ни системно е..

публикувано на 22.07.24 в 15:15
Снимката е илюстративна

Украински дронове предизвикаха пожар в руска черноморска петролна рафинерия

Атака с украински дронове е предизвикала пожар през нощта в руска петролна рафинерия в черноморския град Туапсе в Краснодарския регион, съобщиха местните власти, цитирани от Ройтерс. Източник от украинския отбранителен сектор съобщи, че..

публикувано на 22.07.24 в 15:13