Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

23 отбора участват в турнира по футбол „Sofia open 2014“ в Борисовата градина

От днес до събота на спортните игрища в Борисовата градина се провежда Петия открит турнир по футбол „Sofia open 2014“, който е част от кампанията на Синдикалната федерация на служителите на Министерството на вътрешните работи „С обич за децата, в памет на бащите - герои!“

Турнира се провежда с партньорското участие и съдействие на Столичната община и Столичния общински съвет. В надпреварата взимат участие 23 отбора и над 200 състезатели от Столичната община - Дирекция "Обществен ред ", Столичния общински съвет, Медия Юнайтед (отбора се състои от спортни журналисти), Столичната дирекция на вътрешните работи, Главна дирекция "Национална полиция", 01, 03, 04, 05, 07, 08, 09 РУП - СДВР, представителен отбор на "Огнеборец", Метрополитена, Общинска полиция, Министерството на правосъдието и др.

Като част от провеждането на турнира е създадена организация за провеждане на онлайн търг за наддаване за два екипа на "Левски" - стандартен и юбилеен, предоставени от клуба и един екип на ЦСКА, предоставен от футболния клуб за турнира.

Набраните средства ще бъдат предоставени за кампанията.

Набраните средства ще бъдат предоставени на 22 деца от София, Перник и Драгоман. От Синдикалната федерация на служителите на МВР изказаха своята искрена благодарност на всички фирми и институции, които подпомогнаха организирането на Петия открит турнир по футбол “Sofia Open 2014”, подкрепиха благородната кауза и показаха, че децата, загубили родител по време на изпълнение на служебните си ангажименти не са сами.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.