Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Моуриньо с ново амплоа

Жозе Моуриньо
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият треньор на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо отново ще се вълнува от Ел Класико в испанския футбол. Португалският специалист ще е специален коментатор на beIN Sports във Великобритания за дербито между Реал и Барселона на 2 март на „Сантяго Бернабеу“ в мач от Примера дивисион. Само няколко дни по-рано двата тима ще играят на същия стадион, но в полуфинален реванш от турнира за Купата на Краля, след като първата среща завърши 1:1 на „Камп Ноу“. Все пак Моуриньо отново ще е замесен в Ел Класико, въпреки че този път ще е зад камерите, а това ще е второ телевизионно присъствие за него след уволнението му от Манчестър Юнайтед през декември. Специалния дебютира през миналия месец в ролята на коментатор по време на лондонското дерби между Арсенал и Челси. Той е част от рекламната кампания на телевизията за предстоящото Ел Класико в Примера дивисион.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Испания

Испания на финал в олимпийския турнир по футбол

Испания направи пълен обрат и победи Мароко с 2:1, като по този начин се класира на финал на олимпийския турнир по футбол за мъже на Игрите в Париж. Мачът започна с куриозен момент. При единоборство с марокански играч в 12-ата минута десния бек на испанците Марк Пубил се вряза право в краката на узбекистанския главен съдия Илгиз Танташев и..

публикувано на 05.08.24 в 21:54
Георги Дерменджиев

Дерменджиев: Лудогорец се приближава към оптималната си форма

Старши треньорът на футболния Лудогорец Георги Дерменджиев говори на пресконференцията в Баку преди гостуването на “орлите” на Карабах (Агдам). Първият мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е утре (вторник, 6-и август) от 19:00 часа на стадион "Тофик Бахрамов" в Баку. "Отборът е в добро настроение и мисля, че сме готови..

публикувано на 05.08.24 в 21:27
Илиян Радулов

Илиян Радулов е във втория кръг на турнира в Таусте (Испания)

Илиян Радулов се класира за втория кръг на турнира по тенис на твърди кортове в Таусте (Испания) с награден фонд 15 хиляди долара. Българинът се наложи над Амит Валес от Израел със 7:5, 6:2 за 92 минути. Радулов поведе с 5:3 в първия сет, но допусна изравняване при 5:5. Той направи нов пробив за 6:5, а след това при свой сервис спечели със..

публикувано на 05.08.24 в 20:37
Айк Мнацаканян

Айк Мнацаканян започва срещу световния вицешампион

Националът ни Айк Мнацаканян стартира срещу европейския първенец от Рим 2020 и вицешампион от последните две световни първенства Санан Сулейманов (Азербайджан) на олимпийския турнир по класическа борба в категория 77 килограма. Двубоят е последен от програмата осминафиналите на тепих А утре и се очаква да започне след 13:00 часа. 28-годишният..

публикувано на 05.08.24 в 20:35
Кирил Милов

Кирил Милов: Той ме победи без нито едно техническо действие

Кирил Милов заяви, че съжалява за загубата на осминафиналите на олимпийския турнир по класическа борба в категория 130 килограма от състезаващия се за Чили - Ясмани Акоста Фернандес. Двубоят приключи 1:1 точки, но 36-годишният Панамерикански шампион Акоста Фернандес, който е роден в Куба, но от 2017 година представлява Чили, спечели заради критерия..

публикувано на 05.08.24 в 18:57
Кирил Милов

Кирил Милов загуби 1/8-финала си в класическата борба в Париж

Кирил Милов загуби в осминафиналите в категория 130 килограма на олимпийския турнир по класическа борба в Париж от състезаващия се за Чили - Ясмани Акоста Фернандес. Двубоят завърши 1:1 точки, но 36-годишният Панамерикански шампион Акоста Фернандес, който е роден в Куба, но от 2017 година представлява Чили, спечели заради критерия последната..

публикувано на 05.08.24 в 18:15
Станимира Петрова

Станимира Петрова намекна, че може да участва и в Лос Анджелис

Още две български олимпийки се завърнаха на родна земя след участието си на Игрите в Париж. Боксьорката Станимира Петрова, която отпадна на четвъртфиналите, намекна, че за нея може и да има четвърта Олимпиада, но засега не желае да взима крайно решение, а иска да си почине. Но при всички положения засега тя няма да напуска бокса, но иска също така да..

публикувано на 05.08.24 в 16:31