Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кубрат Пулев нокаутира Дину

Кубрат Пулев
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кубрат Пулев записа 27-ма победа от 28 мача на професионалния ринг и 14-а с нокаут. Българският боксьор в тежка категория нокаутира Богдан Дину от Румъния в седмия рунд на двубоя между двамата в Коста Меса, Калифорния.

Преди това срещата премина през изключителна драма и трудни моменти за Кубрат Пулев, който получи много тежка аркада в четвъртия рунд. След това обаче Пулев се мобилизира и отново контролираше боя.

В шестия рунд доминацията му вече бе огромна и за Дину бе трудно да устоява на мощните крошета.

Всичко пък приключи след 2:40 минути в седмия рунд, в който Пулев прати съперника в нокдаун два пъти преди да дойде и нокаута.

При първия нокдаун имаше и спорен момент, в който Кобрата удари в тила Дину, за което получи наказателна точка. Това обаче не го притесни и българинът завърши започнатото - с нокаут в седмия рунд.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев готов да се бие за световната титла

"Готов съм да се бия за световната титла в тежка категория по бокс за професионалисти". Това заяви Кубрат Пулев след победата си с нокаут над румънеца Богдан Дину. Кобрата прати съперника си на пода в седмия рунд и така стигна до 27-ата победа в..

публикувано на 24.03.19 в 07:25
ВИЖТЕ ОЩЕ
Петрокуб - Лудогорец

Лудогорец спечели и реванша срещу Петрокуб и се класира за основната схема на Лига Европа

Лудогорец приключи успешно задачата да намери място в основната схема на турнира Лига Европа след победа с 2:1 в реванша от плейофния кръг на турнира срещу молдовския Петрокуб. Разградчани продължават напред с общ резултат 6:1. Лудогорец свърши основната..

публикувано на 29.08.24 в 22:05

Матео Малучели е шампион в Колоездачната обиколка на България, победата на Мартин Папанов в последния етап предизвика скандал (обновено)

Италианецът Матео Малучели от японския отбор Джей Си Ел Укьо е шампион в 71-вото издание на Колоездачната обиколка на България.  Надпреварата завърши със скандал и над два часа разглеждане на контестации от страна на съдиите заради победата на българина..

обновено на 29.08.24 в 20:56
Кристиано Роналдо (вляво) и Джанлуиджи Буфон участваха в тегленето на жребия

Ливърпул – Реал и Барселона – Байерн сред най-интригуващите сблъсъци в основната фаза на Шампионската лига

Ливърпул - Реал Мадрид и Барселона - Байерн Мюнхен са две от най-любопитните срещи в основната фаза на Шампионската лига. Сезон 2024/25 отбелязва дебютът на новия формат на турнира, който ще бъде без групова фаза. Жребият днес бе изтеглен в Монако, а..

публикувано на 29.08.24 в 20:38
Пламен Андреев

Ексклузивно: Левски договори вратаря Пламен Андреев с Фейенорд

Левски договори вратаря Пламен Андреев с нидерландския гранд Фейенорд. Новината научи ексклузивно БНР. Стражът ще подпише 5-годишен договор с клуба от Ротердам. "Личните условия на Пламен са уточнени. Остава да мине медицински прегледи и да се присъедини..

публикувано на 29.08.24 в 19:56
Слав Киров

Българин с бронз от СП по спортно катерене за юноши

Слав Киров се представи отлично и извоюва бронз на световно първенство по спортно катерене за юноши и девойки в Гиянг, Китай. Българинът се класира на финала и в двете дисциплини, в които участва - трудност и боулдър. В първата дисциплина в програмата -..

публикувано на 29.08.24 в 18:35
Иван Колев

Иван Колев: Очакваха Локомотив (Сф) да е с 1-2 точки, а имаме осем

Старши треньорът на ПФК Локомотив (София) Иван Колев коментира представянето на столичния отбор в Първа лига през сезона досега и разкри кои са най-големите проблеми в селекцията. "Нагласите за Локомотив (София) бяха да имаме 1-2 точки след първите осем..

публикувано на 29.08.24 в 17:22
С грандиозен спектакъл откриха Параолимпийските игри

С грандиозен спектакъл откриха параолимпийските игри

Грандиозен спектакъл в сърцето на френската столица Париж даде старт на параолимпийските игри, които ще приковат погледа на света в следващите 11 дни. Церемонията по откриването отново бе извън стадион, като се проведе между емблематичния булевард..

публикувано на 29.08.24 в 06:07