Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сезонът за Хари Кейн приключи

Хари Кейн получи контузия в глезена.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Капитанът на Тотнъм Хари Кейн получи контузия в снощния четвъртфинал в Шампионската лига срещу Манчестър Сити при победата с 1:0 в Лондон. Травмата вероятно ще го извади от игра до края на сезона, съобщава Би Би Си.

Нападателят на английския национален отбор се подхлъзна при опит да блокира удар през второто полувреме и изкълчи глезена си, след което беше незабавно заменен.

„Ще трябва да се лишим от Хари, може би до края на сезона. Надяваме се контузията му да не е толкова тежка. Но ще знаем повече след ядрено-магнитния резонанс“, коментира мениджърът на „шпорите“ Маурицио Почетино.

Кейн увреди връзките на същия глезен през януари при загубата на Тотнъм от Манчестър Юнайтед и пропусна близо два месеца.

Със сигурност звездата на лондончани ще пропусне реванша в Манчестър, който е на 17 април.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Ливърпул на крачка от нов полуфинал, Тотнъм излъга Ман Сити

Отборът на Ливърпул взе добър аванс срещу Порто преди реванша в Португалия, след като спечели с 2:0 на „Анфийлд“ в първи четвъртфинал от Шампионската лига. Гостите отправиха първи удар към една от двете врати чрез мощния нападател..

публикувано на 10.04.19 в 06:39
ВИЖТЕ ОЩЕ
Станимира Петрова

Станимира Петрова намекна, че може да участва и в Лос Анджелис

Още две български олимпийки се завърнаха на родна земя след участието си на Игрите в Париж. Боксьорката Станимира Петрова, която отпадна на четвъртфиналите, намекна, че за нея може и да има четвърта Олимпиада, но засега не желае да взима крайно решение,..

публикувано на 05.08.24 в 16:31
Красимир Дунев с Еберхард Гингер  (Германия) и Анри Боерио (Франция)

Красимир Дунев влезе в Къщата на олимпийците в Париж

Президентът на Българската федерация по гимнастика Красимир Дунев вече е част от Къщата на олимпийците в Париж. Олимпийският вицешампион на висилка от Игрите в Атланта през 1996 година беше поканен да посети едно от най-емблематичните места във френската..

публикувано на 05.08.24 в 14:30
Ботев победи с 1:0 Крумовград

Ботев (Пд) с минимален успех срещу Крумовград

Отборът на Ботев (Пловдив) записа втора победа от началото на новия сезон в Първа лига, след като стигна до минимален успех с 1:0 при символичното си гостуване на Крумовград на собствената си база в пловдивския квартал „Коматево“. Единственото..

публикувано на 04.08.24 в 23:24
Ноа Лайлс

Ноа Лайлс триумфира на 100 метра

Американецът Ноа Лайлс спечели една от най-атрактивните дисциплини на Олимпийските игри – 100 метра спринт при мъжете. Лайлс взе златото с резултат 9.79 (.784) секунди, което е и най-доброто му постижение в кариерата. Втората позиция със същия..

публикувано на 04.08.24 в 23:20
Ярослава Магучих

Ярослава Магучих взе златото в Париж

Украинката Ярослава Магучих спечели олимпийската титла в скока на височина. 22-годишната Магучих, която подобри световния рекорд на Стефка Костадинова, преодоля 200 сантиметра от първи опит, а след това направи неуспешни на 202 и 204 сантиметра...

публикувано на 04.08.24 в 22:46
Локомотив (Сф) победи с 2:1 Черно море

Локомотив (Сф) спечели срещу Черно море

Отборът на Локомотив (София) победи с 2:1 у дома Черно море в среща от 3-ия кръг на футболното ни първенство. Още в 9-ата минута столичани трябваше да направят принудителна смяна. Капитанът Валентин Николов получи контузия и на негово място на..

публикувано на 04.08.24 в 21:40
Джазмин Паолини и Сара Ерани спечелиха титлата в Париж

Първа олимпийска титла за Италия в тениса

Италианките Джазмин Паолини и Сара Ерани спечелиха титлата при женските двойки на турнира по тенис от Олимпийските игри във френската столица Париж. Третите поставени Паолини и Ерани победиха във финала състезаващите се под неутрален флаг рускини..

публикувано на 04.08.24 в 21:38