Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дерменджиев иска да види Левски променен игрово

Георги Дерменджиев
Снимка: ПФК Левски

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че мачът с Лудогорец в неделя ще бъде съвсем различен от срещата с Черно море във Варна. От друга страна сините са на 6 точки от отбора от Разград и могат да се доближат на 3 от върха. Отборът е с доста проблеми с контузени и наказани футболисти, с което трябва да се справи.

"Така или иначе Левски ще бъде променен като състав, но искам да го видя променен, игрово - разбира се. Ние имаме достатъчно играчи, които ще заменят тези, които няма да бъдат в игра. За контузените мога да кажа, че специално Утонджи има отчупване, това е сериозна контузия и доста време ще му бъде необходимо. Еркебулан има разтежение и до 1 седмица може да отшуми. Двама души са наказани. Няма да бъде леко, но в крайна сметка имаме играчи, а и има момчета от шкорлата, които ще ги заменят липсващите", разказа Дерменджиев каква е ситуацията в съблекалнята.

Един от наказаните е капитанът Живко Миланов, който получи червен картон в края на срещата във Варна и 3000 лева глоба.
"Това е едно наказание, което е извън играта и не е добре за един капитан какъвто е Миланов. Реално цялата защита ще трябва да се промени и това наистина е сложно. Но мисля, че хората, които ще влязат, ще заменят наказаните и контузените и ще се представят добре", коментира наставникът.

По въпроса за неделния съперник, Дерменджиев отказа да прави анализ: 

"Лудогорец си имат треньори, имат си ръководство, те трябва да си мислят за техния отбор. Аз искам Левски да играе по различен начин.Относно крайното класиране, накрая ще броим точките, но ние в тази ситуация няма как да се откажем от челните позиции и ще играем за победа, с какъвто и състав да излезем", завърши треньорът на "сините"

Чуйте още от него:






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Стойчо Стоев се надява на 3 точки в София в неделя.

Стойчо Стоев: Отиваме в София, за да победим

Наставникът на шампиона Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия преди неделния двубой срещу Левски на Националния стадион "Васил Левски". "Отиваме в София с идеята и целта да се представим на ниво. Представянето на ниво означава да победим...

публикувано на 12.04.19 в 15:38
ВИЖТЕ ОЩЕ
Лъчезар Вълчев

Българин е финалист на световно по лека атлетика

Лъчезар Вълчев се класира за финал в тройния скок на световното първенство по лека атлетика за юноши и девойки до 20 години в Лима, Перу. Българинът, който е европейски шампион на троен скок за юноши до 18 години от Йерусалим 2022 и бронзов..

публикувано на 27.08.24 в 22:21
Пирин разгроми Етър с хеттрик на Аймен Суда

Пирин разгроми Етър с хеттрик на Аймен Суда

Първенство на България по футбол срещи от 6-ти кръг във Втора лига: Пирин Благоевград - Етър Велико Търново  - 4:1 (2:0) голмайстори: 1:0 Валентин Йосков 18, 4:0 Аймен Суда 22, 88, 90, 4:1 Мартин Николов 90+3 от понеделник: ЦСКА..

публикувано на 27.08.24 в 21:24
Българите загубиха с 1:3 от Аржентина

Национали по волейбол отпаднаха в осминафинал на световното

Националният отбор на България по волейбол за юноши до 17 години отпадна в осминафиналите на световното първенство в София. България не успя да се класира след осемте най-добри отбора в света след загуба от Аржентина с 1:3 (14:25, 17:25, 25:15,..

публикувано на 27.08.24 в 20:38
Локомотив (Пд) продаде Нтело в Швейцария

Официално: Локомотив (Пд) продаде Нтело в Швейцария

Локомотив (Пловдив) обяви официално изходящия трансфер на Мичи Нтело в швейцарския футболен елит. Белгийският централен нападател ще продължи кариерата си в Ивердон Спорт, а "черно-белите" запазиха и процент при бъдеща продажба на футболиста...

публикувано на 27.08.24 в 20:20
Вут Ван Аерт

Белгиец спечели десетия етап в обиколката на Испания

Белгиецът Вут Ван Аерт спечели 10-ия етап от колоездачната обиколка на Испания, след като с финален спринт изпревари Кентен Паше, който завърши на второ място с три секунди изоставане. Белгиецът Ван Аерт и французинът Паше се откъснаха от..

публикувано на 27.08.24 в 20:01
Отборът на Фейенорд

Стачка на полицаи отмени дербито Фейенорд - Аякс

Кметът на Ротердам - Ахмед Абуталеб, отмени мача между Фейенорд и Аякс (Амстердам), насрочен за 1 септември, заради стачка на полицията, съобщи сайтът nu.nl. По-рано полицейският синдикат заяви, че нидерландските органи на реда няма да..

публикувано на 27.08.24 в 19:58
Петър Куленски посрещна и награди сестрите Габриела и Стефани Стоеви

Кметът на Пазарджик награди сестрите Стефани и Габриела Стоеви

На специална церемония в сградата на Община Пазарджик кметът Петър Куленски посрещна и награди сестрите Габриела и Стефани Стоеви за успешното им представяне на Олимпийските игри в Париж. Състезателките, които достигнаха до четвъртфиналите на..

публикувано на 27.08.24 в 19:26