Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катрин Тасева с бронз в многобоя на турнира Гран При в Бърно

Катрин Тасева
Снимка: Adore Pirin
Катрин Тасева спечели бронзов медал в многобоя на турнира от веригата за Гран При по художествена гимнастика в чешкия град Бърно. 
Българката събра сбор от 80.850 точки. Невяна Владинова е на четвърто място в класирането със сбор от 78.300 точки, докато третата българка Боряна Калейн е пета със сбор от 77.950 точки. 
Шампион стана Дария Трубникова от Русия със сбор от 83.750 точки, сребърният медал беше спечелен от Арина Аверина (Русия) - 82.800 точки.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Александър Томаш

Александър Томаш: Казах на играчите, че трябва да преборят себе си

Старши треньорът на Спартак (Варна) - Александър Томаш, поздрави своите футболисти за успеха с 1:0 при гостуването на Ботев (Пловдив).  "Излязохме срещу отбор с доста добри футболисти с качества. През седмицата казах на моите състезатели, че единственият ни шанс е да излезем като отбор. Имахме проблеми с притежанието на топката през първата..

публикувано на 25.08.24 в 06:18
Душан Керкез

Душан Керкез: Няма как да победим, ако не реализираме

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, изрази разочарованието си след допуснатата загуба с 0:1 при домакинството на Спартак (Варна), но остава уверен, че отборът ще успее отново да се класира за евротурнирите в края на сезона.  "Неприятна загуба. Това е футболът. За да спечелим този мач, трябваше да отбележим нашите положения...

публикувано на 25.08.24 в 06:15
Ахмед Ахмедов (вдясно) вкара гола за гостите

Спартак (Варна) нанесе първа загуба на Ботев (Пловдив)

Отборът на Спартак (Варна) продължава със силното си представяне в Първа лига, след като играчите на Александър Томаш нанесоха първа загуба на Ботев (Пловдив) от началото на сезона и надделяха с минималното 1:0 при гостуването си на „канарчетата“. Двубоят се игра на базата на „жълто-черните“ в пловдивския квартал „Коматево“ заради лошото състояние..

публикувано на 24.08.24 в 23:39
Барселона се наложи с 2:1 над Атлетик Билбао

Барселона надигра Атлетик Билбао с голове на Ямал и Левандовски

Отборът на Барселона се наложи трудно с 2:1 у дома срещу Атлетик Билбао в среща от втория кръг в Примера дивисион.  Голове на Ламин Ямал и Роберт Левандовски във всяко от двете полувремена осигуриха втори пореден успех в полза на каталунците през сезона. Испанският национал Ямал откри головата сметка в 24-ата минута на мача, а до края на..

публикувано на 24.08.24 в 22:31
Арсенал победи кто гост с 2:0 Астън Вила

Арсенал измъкна 2:0 при гостуването на Астън Вила

Отборът на Арсенал победи Астън Вила с 2:0 в мач от втория кръг на английската Висша лига по футбол на стадион "Вила Парк".  Двубоят започна със закъснение, защото комуникационната система на съдиите не работеше. Малко след началото на срещата десният защитник на бирмингамци Мати Кеш се контузи след стъпване накриво.  В 16-та минута..

публикувано на 24.08.24 в 21:58
Борусия (Дортмунд) се наложи трудно с 2:0 над Айнтрахт (Франкфурт)

Борусия (Дортмунд) стартира сезона с трудна победа

Отборът на Борусия (Дортмунд) започна новия сезон в Германия с победа. В мач от първия кръг "жълто-черните" се наложиха трудно с 2:0 на своя стадион "Сигнал Идуна Парк" срещу Айнтрахт (Франкфурт). Срещата беше официален дебют за новия треньор на домакините Нури Шахин. В нея двамата вратари нямаха много работа и до развръзката се стигна през..

публикувано на 24.08.24 в 21:54
Парма се наложи над Милан с 2:1

Парма надигра Милан, Удинезе победи Лацио

Отборът на Парма се наложи над Милан с 2:1 във втория кръг от италианската Серия А. Денис Ман откри резултата за домакините още във втората минута на мача, като така завърши и първото полувреме. "Росонерите" все пак успяха да изравнят в 66-ата минута чрез американския национал Кристиан Пулишич. Това обаче не беше всичко, защото десет минути..

публикувано на 24.08.24 в 21:50