Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антоанета Бонева: Този път осъзнавам какво трябва да свърша, за да постигна това, което искам

Снимка: Личен Архив

Двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева, Антоанета Бонева, Самуил Донков, Антон Ризов и Стоян Пушкаров ще представят България на вторите европейски игри в Минск от 21 до 30 юни.

Гроздева и Бонева имат и квоти за олимпийските игри в Токио догодина. Дни преди да замине за Беларус Антоанета Бонева заяви, че се чувства спокойна и не си поставя конкретни цели въпреки че, има да защитава медал от първото издание на Игрите в Баку.

Антоанета Бонева донесе втори сребърен медал за България от Игрите в Баку

„Може би различното сега е, че този път осъзнавам какво трябва да свърша за да мога да постигна това което искам. По – различното е семейното ми положение – вече съм с две малки деца, което си е допълнително натоварване. Много са факторите, които ми помагат и същевременно и пречат. В крайна сметка аз се надявам да мога да запазя спокойствие и да мога да реализирам тренировъчните си резултати“, сподели Антоанета Бонева.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Олимпик Марсилия

Марсилия разгроми Брест като гост във Франция

Отборът на Олимпик Марсилия постигна победа при гостуването си на Брест с 5:1 в мач от първия кръг на футболния шампионат на Франция. Новото попълнение Мейсън Грийнууд даде преднина на гостите от Марсилия още в третата минута при официалния си дебют за тима. Ромен Дел Кастило пропусна да изравни за домакините в 9-ата минута, след като не успя да..

публикувано на 17.08.24 в 20:17
Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал спечели домакинството си на Уувърхемптън

Арсенал победи Уулвърхемптън с 2:0 като домакин на "Емирейтс Стейдиъм" в среща от първия кръг на английската Висша лига по футбол. Домакините владееха инициативата от самото начало на двубоя. В 15-ата минута Букайо Сака овладя топката в наказателното поле, технично елиминира съперниковите бранители и опита да я прокара зад вратаря на "вълците" Жозе Са, но..

публикувано на 17.08.24 в 19:35
Юсуф Фофана

Юсуф Фофана премина от Монако в Милан

Полузащитникът на футболния Монако Юсуф Фофана подписа договор с Милан, съобщава официалният сайт на клуба. Договорът с 25-годишния французин е до лятото на 2028 година. Играчът ще носи фланелка с номер 29. През миналия сезон Фофана изигра 35 мача за Монако, в които отбеляза 4 гола и направи 4 асистенции. Според информации в италианската преса..

публикувано на 17.08.24 в 19:28
Илия Груев-младши

Илия Груев игра цял мач при равенство на Лийдс

Националът Илия Груев-младши игра цял мач за Лийдс при нулевото равенство като гост на Уест Бромич в среща от втория кръг във второто ниво на английския футбол - Лига Чемпиъншип. Груев бе титуляр и остана на терена през всичките 90 минути, като получи една от най-високите оценки за изявите си в мача. Равенството е второ поредно за Лийдс този..

публикувано на 17.08.24 в 17:21
Ипсуич - Ливърпул

Ливърпул стартира с успех при Арне Слот

Ливърпул победи Ипсуич с 2:0 в първия си мач за сезона в английската Висша лига по футбол. Двубоят беше дебютен за мениджъра на "мърсисайдци" Арне Слот в шампионата на страната.  През първото полувреме на "Портман Роуд" домакините имаха няколко опасни контраатаки, които изнедаха отбраната на "червените", но не успяха да ги материализират.  От..

публикувано на 17.08.24 в 16:36
Борусия (Мьонхенгладбах)

Борусия (Мьонхенгладбах) е във втория кръг за купата на Германия

Отборът на Бундеслигата Борусия (Мьонхенгладбах) се класира за втория кръг в турнира за Купата на Германия по футбол след успех с 3:1 като гост на третодивизионния Ерцгебирге Ауе. Домакините поведоха с 1:0 още в осмата минута след попадение на 22-годишния полузащитник Мика Клаусен. Борусия Мьонхенгладбах възстанови равенството до края на..

публикувано на 17.08.24 в 16:17
Байерн вкара четири гола на Улм

Байерн със силен мач при дебюта на Венсан Компани

Байерн Мюнхен победи с 4:0 като гост втородивизионния Улм в среща от първия кръг на турнира за Купата на Германия. Двубоят бе официален дебют за новия наставник на баварците Венсан Компани, който остана доволен от представянето на тима си. Байерн, които през миналия сезон изненадващо не успя да спечели нито един трофей, започна мача вихрено..

публикувано на 17.08.24 в 09:48