Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спират движението в двете посоки в участък от АМ „Хемус“ тази вечер

Снимка: БГНЕС

Днес от 23:00 ч. до 24:00 ч. ще бъде спряно движението в двете посоки по АМ „Хемус“ в участъка от между пътен възел „Белокопитово“ и кръстовището с път I-7 Силистра - Шумен, в района на село Панайот Волово.

Трафикът ще се пренасочва по първокласния път I-2 Шумен-Варна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Антон Славчев

ПП-ДБ внесе искане за оставката на шефа на антикорупционната комисия Антон Славчев

От парламентарната група на ПП-ДБ внесоха искане за оставката на изпълняващия длъжността председател на антикорупционната комисия Антон Славчев. ПП-ДБ с 84 подписа за оставката на шефа на Антикорупционната комисия Във връзка с днешната акция на службите в имоти на бизнесмена Румен Гайтански Кирил Петков коментира, че е вдигнат..

публикувано на 14.08.24 в 14:16

Иззеха няколко скъпи автомобила от базата на "Волф"

Органите на реда иззеха няколко луксозни и скъпи автомобила от базата на "Волф" в столицата, предаде репортер на Хоризонт. Акцията идва след като от сутринта прокуратура, антикорупционна комисия и полиция обискират имоти на бизнесмена Румен Гайтански. Полицейско-прокурорска акция: Обискират имоти на Румен Гайтански – Вълка Действията са във..

публикувано на 14.08.24 в 14:04
Мартин Димитров

Мартин Димитров: Малинов не отговори какви суми са платени авансово за разширението на Чирен

ЕК не просто подкрепя диверсификацията и разширението на Чирен, а плаща за по-голямата част за Чирен. Проверката няма за цел да спре процеса и да го затрудни, а какво се случва и дали са спазени правилата. Това коментира в интервю пред БНР депутатът от ПП-ДБ Мартин Димитров з а изслушването на енергийния министър Владимир Малинов за акцията..

публикувано на 14.08.24 в 13:59
Росен Карадимов

Министърът на иновациите би приел да остане на поста, но това "ще зависи от много фактори"

Служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов каза, че е провел разговори с бъдещия служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева.  Той би приел да остане на поста, но това ще зависи от много фактори, включително състава на новия кабинет.  Карадимов коментира и акцията в имоти на бизнесмена Румен Гайтански, която е във връзка с..

публикувано на 14.08.24 в 13:53
Меглена Кунева

Меглена Кунева: Нямам съмнение, че България ще изпрати име за еврокомисар в срок

Нямам съмнение, че България ще изпрати име за еврокомисар до 30-и август . Това е изцяло в правомощията на министър-председателя, независимо дали има вече съставен нов кабинет. Тази увереност изрази пред БНР Меглена Кунева, първи български еврокомисар. " Такива имена (за номинация за еврокомисар) са се дискутирали, когато настоящият..

публикувано на 14.08.24 в 13:51
Мартин Божанов - Нотариуса

Прокурорската колегия на ВСС изпраща важни документи на комисията в НС за Нотариуса

Прокурорската колегия реши да изпрати всички документи, събрани за групата за влияние в съдебната система на Мартин Божанов-Нотариуса, на временната парламентарна комисия, която трябва да изясни всички факти и обстоятелства около връзките с магистрати на Нотариуса и на другия сочен за съдебен лобист - бившия следовател Петьо Петров, известен като..

публикувано на 14.08.24 в 13:47
Николай Абрашев

Какви мерки се предприемат, за да се реши проблема с безводието в Плевен и областта?

В Плевенска област близо 20 селища са на воден режим. Без вода в определени часове е и Плевен. В тези горещи дни безводието е тема номер едно и за управниците в града.  Спешна среща заради безводието и въведения режим  свика  кметът на Плевен д-р Валентин Христов. Взети са няколко решения: -  ВиК   да поиска с писмо до МОСВ увеличаване..

публикувано на 14.08.24 в 13:40