Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антоанета Бонева с бронзов медал на 10 метра въздушен пистолет в Минск

Автор:
Снимка: Личен Архив

Антоанета Бонева спечели бронзов медал на европейските игри в Минск. 

Българката влезе сред 8-те най-добри с шести разултат в дисциплината 10 метра въздушен пистолет . 

Във финала състезателка та от Търговище извоюва отличието с резултат от 218.1 точки. 

Титлата с 241.2 точки стана притежание на сръбкинята Зорана Арунович. 

Олимпийската шампионка Анна Коракаки (Гърция) завърши втора с 238.9 точки. 

Една точка не достигна на Мария Гроздева да попадне във финала. Двукратната ни олимпийска шампионка остана 12-та със сбор от пресявките от 571 точки. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Душан Керкез

Душан Керкез: Можем да спечелим купата

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, който днес празнува своя рожден ден, не скри радостта си след отстраняването на ЦСКА София в полуфиналите в турнира за Купата на България по футбол.  "Това е фантастично изживяване, което ще помня за цял живот. Благодаря на феновете и на играчите, които изиграха страхотен мач. Мисля, че..

публикувано на 01.05.24 в 21:56
Яник Синер

Яник Синер напусна турнира в Мадрид заради контузия

Световният номер 2 в тениса Яник Синер има "все по-силни болки" в областта на десния ханш и бе принуден да се откаже от участие на четвъртфиналите на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид, предаде АФП. Така канадецът Феликс Оже Алиасим, който е под номер 35 в света, се класира без игра за полуфиналите. "Яник Синер се отказа от участие заради..

публикувано на 01.05.24 в 21:32
Стамен Белчев

Стамен Белчев: Сами попаднахме в капана на противника

Старши треньорът на ЦСКА София - Стамен Белчев, бе разочарован след отпадането на неговия тим на полуфиналите в турнира за Купата на България по футбол. Наставникът на "червените" изрази съжаление, че отборът му не е влязъл концентриран в мача. "Най-големият проблем беше, че не влязохме концентрирани в мача. В момента, в който губехме..

публикувано на 01.05.24 в 21:28
Данило Дончич почина внезапно от инфаркт в Сърбия

Данило Дончич почина внезапно от инфаркт в Сърбия

Данило Дончич, който съвсем до скоро бе треньор на Локомотив (София), е починал внезапно от масивен инфаркт в родната си Сърбия, научи БТА. 54-годишният сърбин е бивш нападател и треньор на "железничарите". Като футболист на Локомотив (София) Дончич има 49 мача, в които е отбелязал 17 гола в периода 1997-1999 година. През 2008 година той..

публикувано на 01.05.24 в 21:22
Ботев (Пловдив) е на финал след нова победа над ЦСКА София

Ботев (Пловдив) е на финал след нова победа над ЦСКА София

Отборът на Ботев (Пловдив) е първият финалист в турнира за Купата на България по футбол. „Канарчетата“ постигнаха втори успех над ЦСКА София, след като надиграха „червените“ с 2:0 като домакин в реванша и така с общ резултат 3:0 продължават напред в надпреварата.  Пред над 18 000 зрители по трибуните на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив..

публикувано на 01.05.24 в 20:52
Тодор Скримов

Тодор Скримов: Надявам се на нови радостни моменти с феновете

Новото попълнение на волейболния шампион Тодор Скримов даде първото си кратко интервю пред клубния сайт. Бившият национал обеща, че се опита да повтори успехите от този сезон. "Най-голямата радост за всеки един волейболист и спортист като цяло е феновете да се интересуват от него, от неговия отбор, да посещават мачовете", каза той...

публикувано на 01.05.24 в 20:08
Черноморец и Рилски спортист се класираха за полуфиналите

Черноморец и Рилски спортист се класираха за полуфиналите

ЦСКА се наложи над шампиона Балкан с 82:77 (26:16, 21:18, 21:20, 14:23) като домакин във втората среща от четвъртфиналния плейоф между двата тима в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ) и изравни серията на 1-1 победи. Третият решителен двубой ще се проведе на 3 май в „Арена Ботевград“ от 19:00 часа. Победителят от тази двойки ще се изправи..

публикувано на 01.05.24 в 19:59