Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Обновени са кабинетите по физиотерапия в 12-и ДКЦ в София

Снимка: Ани Петрова, БНР

Със 130 000 лева от бюджета на София са обновени кабинетите по физиотерапия в 12-ти Диагностично консултативен център в столичния район "Люлин", който е в две сгради: в "Люлин"-2 и в "Люлин" - 9.  През последните четири години за ремонти и нова апаратура в здравния център са инвестирани 1 400 000 лева. Очаква се да бъдат въведени в работа и два ехографа, информира директорът д-р Васил Василев:

"ДКЦ 12 обслужва един немалък район. Имаме две физиотерапии, две бази. Успяхме да окомплектоваме по най-добрия начин нашето лечебно заведение, за да можем да дадем една качествена медицинска помощ и да бъдат доволни нашите пациенти и нашите служители. Очакваме два нови ехографа на стойност 88 000 лева, които се надявам до няколко месеца да пристигнат в нашето лечебно заведение. Единият ще бъде в тази база, другият - в другата, в бившата 26 поликлиника. С тази помощ, която отново получаваме от Столична община, ще стоим много сериозно на нашия медицински пазар за услуги, които предлагаме".


Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт.