Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

38-годишен служител на ФК "Левски" е пребит тази сутрин до стадион "Георги Аспарухов"

38-годишен служител на футболен клуб "Левски" е бил нападнат и пребит тази сутрин в района на стадион "Георги Аспарухов". По първоначална информация мъжът е нападнат от няколко мъже с бухалки. Пострадалият е откаран в болница "Царица Йоана", където са му направени изследвания. 

Полицията разследва инцидента, който бе осъден от ръководството на клуба. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Утре КС се произнася за промените в Конституцията

Конституционният съд ще се произнесе утре дали последните изменения на Конституцията (ш естите по ред поправки на основния закон ). Това става ясно от съобщение на сайта на съда. Исканията са две - на президента Румен Радев, който атакува измененията, без промените, свързани със съдебната власт, и на депутати от 49-ото Народно събрание,..

публикувано на 25.07.24 в 15:45
Борислав Сарафов

За блокирането на съдебномедицинските експертизи и аутопсиите в столицата и региoна алармира Сарафов

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов е изпратил писмо до служебния министър на здравеопазването Галя Кондева с копие до служебния премиер Димитър Главчев, с което ги сезира относно необходимостта от предприемането на незабавни мерки за своевременно извършване на съдебномедицински експертизи, назначени от органите на досъдебното..

публикувано на 25.07.24 в 15:36

Продължава делото за смъртта на двамата полицаи в Бургас

С разпит на свидетели в Бургаския окръжен съд и днес продължава делото за смъртта на полицаите Атанас Градев и Йордан Илиев. Те загинаха след като автобус с мигранти блъсна на кръгово кръстовище патрулната полицейска кола. Обвиняем за престъплението е сирийският гражданин със статут на бежанец Омар Аднан. Днешния разпит цели да изясни ситуацията в..

публикувано на 25.07.24 в 15:34

Руски дронове атакуваха южния украински пристанищен град Измаил

За втора поредна нощ руски дронове атакуваха южния украински пристанищен град Измаил и повредиха инфраструктурни обекти. Според съобщенията от Киев няколко руски дрона са навлезли в румънското въздушно пространство.  Украинските военновъздушни сили съобщиха, че Русия е изстреляла 38 ирански дрона, 25 от тях са били свалени. Местните власти в Измаил..

публикувано на 25.07.24 в 15:27
Делян Пеевски

Пеевски се яви по свое желание пред комисията за Мартин Божанов - Нотариуса и Петьо Петров - Еврото

Съпредседателят Делян Пеевски се яви по свое желание пред парламентарната комисия, която проверява данни за влияние в съдебната система на кръговете около Мартин Божанов - Нотариуса и Петьо Петров-Еврото.  Пеевски представи справка от Софийската градска прокуратура, че като следовател не е работил по разследване, свързано с "Булгартабак", не е..

публикувано на 25.07.24 в 14:59

Тоня Димитрова: Харис и Тръмп трудно биха сменили позициите си, за да спечелят и по-умерените гласоподаватели

" Със сигурност се очертава битка между чернокожа жена от азиатски произход срещу бял мъж, битка между прокурор и осъден престъпник . Големият въпрос е след като Камала Харис спечели подкрепата на необходимия брой делегати от Демократическата партия, кой ще избере за свой вицепрезидент, за да се оформят двете кандидат-президентски двойки".   Това..

публикувано на 25.07.24 в 14:21

ЕК даде България на Съда на ЕС заради три нарушения на европейското право

Страната ни не е транспонирала правилно директивата за правото на информация в наказателното производство. Едно от опасенията е свързано с неправилното транспониране на приложното поле за лицата, които са заподозрени в извършването на престъпление, но все още не им е повдигнато официално обвинение. Това означава, че у нас те не се ползват от..

публикувано на 25.07.24 в 14:20