Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Челси си хареса нападател на ЦСКА

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Челси наблюдава нападателя Фьодор Чалов от ЦСКА (Москва), съобщават британските медии. Той може да стане част от състава на "сините" през януари 2020 година. Собственикът на лондонския клуб Роман Абрамович харесва качествата на своя сънародник Чалов и е готов при първа възможност да го привлече на стадион "Стамфорд Бридж".

През декември Челси ще разбере дали ще може да прави трансфери в близко бъдеще, а от руснака се интересува и Кристъл Палас.

Цената на 21-годишния Фьодор Чалов е около 23 милиона лири. През 2019 година нападателят дебютира за руския национален отбор.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Валъри Олман

Американката Валъри Олман защити олимпийската си титла в мятането на диск

Американката Валъри Олман стана за втори пореден път олимпийска шампионка в мятането на диск за жени. На "Стад дьо Франс" в Париж 29-годишната Олман бе категорично над конкурентките си и дублира златото си от Токио с резултат от 69,50 метра.  Олман, в чиято кариера липсва само световната титла, направи четири успешни опита, като и четирите бяха над 68..

публикувано на 06.08.24 в 06:44
Арманд Дуплантис

Феноменалният Арманд Дуплантис взе златото с нов световен рекорд

Арманд Дуплантис продължава да пише историята в овчарския скок. 24-годишният швед защити олимпийската си титла от Токио, след като постави пореден световен рекорд в своята кариера - Дуплантис преодоля 6.25 метра в своя трети опит и изправи на крака над 70 000 души на стадион “Стад дьо Франс” в Париж. Дуплантис се справи от първи опит с 5.70 м, 5.85..

публикувано на 06.08.24 в 06:35
Ботев (Враца)

Берое с драматична победа над Ботев във Враца

Берое постигна драматична победа с 2:1 като гост срещу Ботев (Враца) в последен мач от третия кръг в Първа футболна лига.  В 20-ата минута Жорди Говеа центрира от ъглов удар, а в наказателното поле Хуан Пинеда стреля с глава и топката мина под плонжа на Федерико Бариос и влезе в долния десен ъгъл на вратата на домакините. Постепенно домакините,..

публикувано на 05.08.24 в 23:32
Кирил Милов

Кирил Милов с нов шанс да се бори за медал в Париж

Кирил Милов получи шанс да се бори за медал на олимпийските игри в Париж, след като беше изтеглен за репешажите в категория 130 килограма в класическата борба. Това стана възможно, след като Ясмани Акоста Фернандес се класира за финала в категорията, след успех над китаеца Линчжъ Мън. Победата на представителя на Чили срещу китайския съперник..

публикувано на 05.08.24 в 23:11
Имане Хелиф

Скандалните боксьорки са се провалили на тест за полови хромозоми, заявиха от ИБА

Алжирската боксьорка Имане Хелиф и боксьорката от Тайван Лин Ю-Тин са били дисквалифицирани от световното първенство за жени през 2023 година, тъй като направеният на двете..

публикувано на 05.08.24 в 22:42
Испания

Испания на финал в олимпийския турнир по футбол

Испания направи пълен обрат и победи Мароко с 2:1, като по този начин се класира на финал на олимпийския турнир по футбол за мъже на Игрите в Париж. Мачът започна с куриозен момент. При единоборство с марокански играч в 12-ата минута десния бек на испанците Марк Пубил се вряза право в краката на узбекистанския главен съдия Илгиз Танташев и..

публикувано на 05.08.24 в 21:54
Георги Дерменджиев

Дерменджиев: Лудогорец се приближава към оптималната си форма

Старши треньорът на футболния Лудогорец Георги Дерменджиев говори на пресконференцията в Баку преди гостуването на “орлите” на Карабах (Агдам). Първият мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е утре (вторник, 6-и август) от 19:00 часа на стадион "Тофик Бахрамов" в Баку. "Отборът е в добро настроение и мисля, че сме готови..

публикувано на 05.08.24 в 21:27