Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив (Сф) се раздели с Додич, търси му заместник

Младен Додич
Снимка: fclokomotiv1929.com

Локомотив (Сф) се раздели по взаимно съласие със старши треньора на представителния отбор Младен Додич, съобщи сайтът на футболния клуб. 

"Ръководството на "червено-черните" благодари на наставника за всеотдайността и емоцията, които влагаше в работата си с отбора", пише сайтът.

Същевременно засега от Локомотив не са обявили името на заместника на Додич. Тепърва предстоят преговори.

Тимът преследва промоция за Първа лига, а след есенния полусезон заема четвъртото място във Втора лига, една позиция под баражните места.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Волейболистките на Левски стартират контролите с ЦСКА

Волейболистките на Левски стартират контролите с вечно дерби

Женският тим на Левски по волейбол ще стартира предсезонните контроли с вечно дерби с ЦСКА, съобщиха "сините". "Радослав Арсов ще дебютира неофициално начело на дамите ни с мач срещу ЦСКА, който ще е част от турнира за купата на кмета на Драгоман. Той ще се проведе през уикенда. Участват още домакините от Драгоман, които през новия сезон ще..

публикувано на 11.09.24 в 18:52
Българи спечелиха 20 медала на световно първенство по карате

Българи спечелиха 20 медала на световно първенство по карате

Състезатели от свищовския Годжу карате клуб "Алеко" спечелиха седем отличия от световното първенство по карате стил годжу-рю в Австрия, съобщиха от клуба. България бе представена от общо 30 състезатели, които завоюваха 20 медала – 2 златни, 8 сребърни и 10 бронзови, като общо 10 състезатели от Свищов бяха част от българската делегация, в..

публикувано на 11.09.24 в 18:46
Александър Донски

Донски е четвъртфиналист в Добрич, дъжд отложи останалите мачове

Националът на България за купа "Дейвис" Александър Донски се класира за четвъртфиналите на турнира от сериите "Чалънджър" в Добрич с награден фонд от 36 900 евро. 26-годишният Донски, който участва в турнира с "уайлд кард", победи във втория кръг испанеца Макс Алкала Гури с 6:0, 5:7, 6:3 за 2 часа и 16 минути. Българинът започна мача отлично..

публикувано на 11.09.24 в 18:40
Олимпийски медалисти посадиха дръвчета около спортна зала в столицата

Олимпийски медалисти посадиха дръвчета около спортна зала в столицата

Звезди на българския спорт посадиха дръвчета около спортна зала в столицата в навечерието на Деня на София. Зелената инициатива се проведе по повод 23-годишнината на Лаборатория "Рамус", която се отбелязва днес. 23-те финаднки на дъб, липа, магнолия и лешник бяха посадени на територията на Спортна зала "Боримиров" от  олимпийските медалистки по..

публикувано на 11.09.24 в 16:53

Драган Йович води европейски медалисти в таекуондото на кампа в Ботевград

Европейският вицешампион по таекуондо за тази година в категория 58 килограма и участник на олимпийските игри в Париж 2024 Лев Корнеев и бронзовият медалист от първенството на Стария континент през 2018 година в категория 80 килограма Рустам Одинаев ще бъдат след участниците в лагера, организиран от легендарния треньор Драган Йович в Ботевград от 12 до..

публикувано на 11.09.24 в 08:05
Парагвай победи Бразилия с 1:0

Парагвай нанесе четвърта загуба на Бразилия

Отборът на Парагвай нанесе четвъртата загуба на Бразилия от началото на световните футболни квалификации в зона "Южна Америка". В мач от 8-ия кръг парагвайците спечелиха с 1:0 след гол на Диего Гомес в 20-ата минута. Това бе първи успех на Парагвай над Бразилия от 2008 година насам. Колумбия спря победния ход на Аржентина, след като..

публикувано на 11.09.24 в 07:23

Резултати от турнира Лига на нациите

Резултати от срещи от 2-ия кръг на ф утболния турнир Лига на нациите: Лига "А" Нидерландия - Германия 2:2 Унгария - Босна и Херцеговина 0:0 Лига "B" Албания - Грузия 0:1 Англия - Финландия 2:0 Ирландия - Гърция 0:2 Чехия - Украйна 3:2 Лига "C" Латвия - Фарьорски острови 1:1 Северна Македония - Армения 2:0..

публикувано на 11.09.24 в 07:21