Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слави Ангелов с първи коментар след побоя

„Каквото и да се случи, важното е да не губим посоката“. Това написа в страницата си във Фейсбук главният редактор на „168 часа“ Слави Ангелов. Коментарът е първият след нападението над журналиста.

„Може и да ни ударят. Може и да ни съборят. Може да се учим наново да ходим“, пише още той в поста си.


Разследващият журналист беше нападнат пред дома му във вторник вечерта от непознати. Полицията и прокуратурата работят по основна версия - Ангелов е бил пребит заради неговата работа.


Свързани новини

Слави Ангелов

СБЖ: Нападението над журналиста Слави Ангелов е заради разследващата му работа

Според председателя на Управителния съвет на Съюза на българските журналисти Снежана Тодорова нападението над главния редактор на “168 часа“ и разследващ журналист Слави Ангелов е свързано с работата му и с разследванията, които води: "За..

публикувано на 18.03.20 в 11:33
БНР

Позиция на БНР във връзка с нападението срещу журналиста Слави Ангелов

  Скъпи колеги, На фона на напрегнатото ежедневие, в което живеят днес България и светът, с шок научихме за посегателството върху журналиста и главен редактор на „168 часа“- Слави Ангелов. За всички нас в Българското национално радио, това е..

публикувано на 18.03.20 в 14:10
ВИЖТЕ ОЩЕ

Починалият след трагедията в Елин Пелин е бил преподавател в Минно-геоложкия университет

Починалият при трагедията в Елин Пелин е доц. д-р Петър Шишков, съобщиха от Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски". Академичната общност отдава почит и уважение към значимото дело и паметта на доц. д-р Петър Шишков. Доц. Шишков е..

публикувано на 26.07.24 в 13:20

Радев: Очаквам бързо разследване и изясняване на причините за станалото в Елин Пелин

Президентът Румен Радев очаква бързо разследване и изясняване на причините за случилото в Елин Пелин: "Позволете ми да изкажа съболезнования на семейството на доцент Шишков и на всички пострадали в трагичния инцидент със складовете за фойерверки в..

публикувано на 26.07.24 в 13:12

Одеяла, храна и вода предоставиха от БЧК на засегнатите от взрива в Елин Пелин

Одеяла, храна и вода предоставиха от Българския червен кръст (БЧК) на засегнатото население и на..

публикувано на 26.07.24 в 13:09

Найден Илиев: Причината за взривовете не е човешка грешка

"Убеден съм, че инцидентът е следствие на някаква случайност, непреодолима сила, форсмажор - нещо се е случило, което не е нормално. Не вярвам това да е човешка грешка ". Това каза пред БНР Найден Илиев, специалист по боеприпаси.  "Имам..

публикувано на 26.07.24 в 13:05
Тошко Йорданов

Тошко Йорданов за трагедията: Оказа се, че нямаме нито едно звено, което може да реагира веднага

Тошко Йорданов от "Има такъв народ" коментира в кулоарите на парламента, че при трагедии като тази в Елин Пелин по-големият проблем е, че държавата не може да реагира: Взривовете затихват, все още летят осколки "По принцип, при такива..

публикувано на 26.07.24 в 12:49

Жители на два столични района на протест срещу изграждането на 16-етажна сграда

Жители на столичните райони "Средец" и "Оборище" излязоха на протест заради проект за изграждането на 16-етажна сграда на мястото на старата баня срещу Румънското посолство. Рано сутринта хората се събраха на ъгъла на ул. "Хан Омуртаг" и бул. "Ситняково"...

публикувано на 26.07.24 в 12:40

Байдън и Нетаняху са обсъдили ситуацията в Ивицата Газа

Израелският премиер Бенямин Нетаняху се срещна с президента Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис, ден след речта му пред американския конгрес, която беше бойкотирана от част от Демократите и предизвика мащабни протести във Вашингтон...

публикувано на 26.07.24 в 12:21