Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възстановяват движението по пътя София-Перник през Мало Бучино

2
Снимка: Радо Стойков

След 17 часа днес ще бъде възстановено движението по третокласния път от София за Перник през село Мало Бучино, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Преминаването по него бе ограничено за изграждането на водопровода за Перник.

Поради продължаващите ремонтно-възстановителни дейности на платното след полагането на водопровода е необходимо шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват пътната сигнализация, тъй като преминават през участък с извършващи се строителни дейности, припомнят от АПИ.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ
Славчо Велков

Славчо Велков: Източният фланг едва ли не свършва на река Резовска. Никой не говори за Турция

Много сериозно е намерението за създаване на отделно командване, което да координира помощта за Украйна , което да бъде разположено на територията на Европа. Това повдига въпросителни - като че ли това координиране е разглеждано през призмата   на евентуалното преизбиране на Тръмп за американски президент. Това мнение изрази пред БНР..

публикувано на 10.07.24 в 13:14
Стефан Янев

Стефан Янев: Нонсенс е да отидеш да се похвалиш, че си лоялен член на НАТО

"Най-важният въпрос: това, за което съществува Алиансът, е начинът на укрепване на отбранителните способности на страните членки." Това мнение изрази в интервю за БНР Стефан Янев, бивш министър на отбраната, бивш служебен премиер и бивш военен аташе във Вашингтон. Той коментира срещата на върха на НАТО, която се провежда в САЩ. "В..

публикувано на 10.07.24 в 12:47
Калин Стоянов

Калин Стоянов: В МВР няма сигнали от членове на ДПС

До момента в МВР няма подадени сигнали от членове на ДПС.  Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов в отговор на въпрос във връзка с появилата се информация, че е имало натиск върху част от актива на ДПС от страна на съпредседателя Джевдет Чакъров и че ще бъдат подадени жалби в полицейските управления: "За момента, в структурите на..

публикувано на 10.07.24 в 12:44

ПП-ДБ отхвърли поканата на ДПС за преговори за правителство с втория мандат

"Продължаваме промяната" - "Демократична България" отхвърли поканата на ДПС за преговори за съставяне на правителство с втория мандат. "Смятаме, че вашият подход няма как да доведе до управление, което да работи в интерес на страната и да възстанови доверието на избирателите в институциите", се казва в разпространения от пресцентъра на..

публикувано на 10.07.24 в 12:42

Прокурор е задържан в Равда, бил в неадекватно състояние на бензиностанция

Прокурор от Районната прокуратура в Несебър е задържан във видимо неадекватно състояние на бензиностанция в района на Равда. Сигналът за инцидента е подаден рано тази сутрин. Прокурор Методи Велков се е държал арогантно с пристигналите на място полицейски служители. Той е отказал проби за алкохол и наркотици.  Задържан е..

публикувано на 10.07.24 в 12:13

Нови руски атаки срещу украинска енергийна инфраструктура

Русия отново атакува с дронове и ракети украинска енергийна инфраструктура. Във Вашингтон, където участва в срещата на НАТО, президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари за обещаните на Киев системи за противовъздушна отбрана. При руски ракетен удар срещу района на Одеса са загинали двама души и нанесени щети на пристанищна..

публикувано на 10.07.24 в 12:03
Кириакос Мицотакис

Гърция отново призова РСМ да спазва Преспанския договор

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис изрази опасенията на Атина за приемането на Република Северна Македония в Европейския съюз. Причината - Скопие не спазва Преспанския договор. На публичен дебат с бившия американски посланик в Атина, излъчен от държавната телевизия ЕРТ, премиерът Мицотакис изрази безпокойство по отношение европейския път на..

публикувано на 10.07.24 в 11:35