Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ветко и Маринела Арабаджиеви ще бъдат под домашен арест


Ветко и Маринела Арабаджиеви, които са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари, излизат от ареста и ще бъдат под "домашен арест", съобщиха от специализирания съд.

Доскоро и двамата бяха в лечебни заведения заради влошено състояние.

Прокуратурата може да протестира решението на съда пред по-горната инстанция.


Свързани новини

КПКОНПИ иска отнемане на имущество на Арабаджиеви за близо 380 млн. лв.

Антикорупционната комисия поиска от съда да бъде отнето имущество на Ветко и Маринела Арабаджиеви за близо 380 млн. лева.  Двамата са обвинени за участие в организирана престъпна група за финансови престъпления. Искът към фамилията Арабаджиеви е..

обновено на 22.01.20 в 15:01

Катастрофирал е автомобил, в който са били Ветко и Маринела Арабаджиеви

Кола на съдебна охрана, в която са пътували Ветко и Маринела Арабаджиеви, е катастрофирала на столичния булевард „Дондуков“ около 19 часа. Двамата са откарани за преглед в болница. Изясняват се причините за инцидента, който е станал на..

обновено на 18.02.20 в 20:37
ВИЖТЕ ОЩЕ
Взривовете на  складове за пиротехника край Елин Пелин.

Жителите на Гара Елин Пелин се срещат с кметове и председателя на ОбС

Жители на село Гара Елин Пелин ще се срещнат днес с кмета на общината – Ивайло Симеонов, председателя на Общинския съвет – Богомил Бранков, и кмета на село Гара Елин Пелин. Срещата е провокирана от повдигнати въпроси след взрива на пиротехническа..

публикувано на 07.08.24 в 14:37
Висящи кабели по сграда в София

Късо съединение по далекопровод предизвика пожар в граничното село Косово

Късо съединение по електропреносната мрежа причини миналата нощ пожар в граничното село Косово, съобщават от Областната дирекция на полицията в Кюстендил.  Екипи на пожарната, от Горското и от местното население са угасили пламъците, които обхванали..

публикувано на 07.08.24 в 14:20

НС прие промени в Закона за предучилищното образование

След близо 3 часа дебати парламентът прие на първо четене промяната в Закона за предучилищното образование предложена от "Възраждане". С нея се забранява пропаганда популяризиране и подстрекаване, по какъвто и да е начин пряко или косвено на идеи или..

публикувано на 07.08.24 в 14:10
Проф. Алексей Савов

Проф. Алексей Савов: От 30 000 деца е възможно да има отклонение или жена с ХY

Има и мъже с две ХХ хромозоми. От 30 000 деца е възможно да има подобно отклонение или жена с ХY. Ако кръвно изследване покаже ХХ е мъж, но има изключение от това правило, следващият въпрос е, може ли нещо допълнително да се изследва и тогава се..

публикувано на 07.08.24 в 14:01
Спално бельо

В дома за мъже с умствена изостаналост в с. Русокастро се нуждаят от спално бельо и зимни дрехи

"Има хора, които постоянно ни изпращат помощи. Винаги имаме нужда от подкрепа. Всичко се използва и отива по предназначение". Това обясни пред БНР Любчо Марков, директор на дома  за мъже с умствена изостаналост в бургаското село Русокастро...

публикувано на 07.08.24 в 13:45
Кирил Петков

Кирил Петков потвърди, че в ПП-ДБ е обсъждано свалянето на Рая Назарян

Кирил Петков потвърди, че действително е имало инициатива за свалянето на Рая Назарян от председателския пост в Народното събрание и че по темата е имало разисквания в коалицията "Продължаваме промяната"-"Демократична България": "Това, което..

публикувано на 07.08.24 в 13:37
Тигров комар

Гръцките здравни власти предупреждават за случаи на западнонилска треска

Гръцката национална организация за обществено здравеопазване (EODY) издаде предупреждение за вируса на западнонилска треска и съветва гражданите да бъдат внимателни. Общо в страната са регистрирани 33 случая на заразени, като седем пациенти са..

публикувано на 07.08.24 в 13:31