Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Байерн ще задържи Филипе Коутиньо

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Байерн (Мюнхен) ще задържи полузащитника Филипе Коутиньо до края на сезона, съобщиха германските медии.

28-годишният бразилец е под наем при баварците от Барселона до края на юни, но заради пандемията сезонът бе удължен и Коутиньо ще играе за отбора в оставащите мачове това лято.

През този сезон бразилецът има 32 мача във всички турнири с 9 гола и 8 асистенции.                 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Черно море спечели срещу ЦСКА София

Черно море победи ЦСКА в София

Отборът на Черно море победи с 1:0 като гост ЦСКА София в мач от 35-ия кръг на футболното ни първенство. Така кръг преди края варненци окупираха второ място в класирането със 72 точки, а ЦСКА София е трети с 67 и ще играе бараж за евротурнирите. Двата отбора направиха скучно първо полувреме, като си размениха по няколко атаки, които обаче не..

публикувано на 23.05.24 в 22:22
Рилски спортист се наложи над Балкан със 75:62

Рилски спортист победи Балкан и поведе за титлата

Рилски спортист се наложи над Балкан със 75:62 точки като домакин в зала „Арена Самоков“, в първата среща от финалния плейоф за титлата в Националната баскетболна лига за мъже и поведе в серияна. Играе се до три победи от пет срещи, а втория двубой ще се проведе също в Самоков в събота. Гостите от Ботевград започнаха уверено и направиха..

публикувано на 23.05.24 в 21:21
Стилияна Николова

Три финала за Стилияна Николова и Боряна Калейн в Будапеща

Стилияна Николова и Боряна Калейн си осигуриха участие на три финала на отделните уреди след квалификациите на обръч и на топка на 40-то Европейско първенство по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща. България заема временно трета позиция в отборната надпревара при жените след края на първия ден на пресявките. Гимнастичките..

публикувано на 23.05.24 в 20:20
ЦСКА 1948 победи с 2:1 Ботев (Пд)

ЦСКА 1948 обърна Ботев (Пд) с два гола в края

Отборът на ЦСКА 1948 победи с 2:1 Ботев Пловдив в мач от 35-ия кръг в Първа лига и направи много голяма крачка към участие в баража за Лигата на конференциите. У дома в Бистрица "червените" стигнаха до успеха след голове на влезлия като резерва Неделко Пишчевич в последните десет минути. Преди това Кристиан Нвачукчву бе дал преднина на Ботев..

публикувано на 23.05.24 в 20:18
Александър Томаш

Локомотив (Пд) се раздели с Александър Томаш

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш повече няма да води “черно-белите”, съобщиха в официално изявление от футболния клуб. В момента тека заключително разговори за разтрогването на договора на наставника. “Уважаеми локомотивци, днес се проведе среща между собственика на Локомотив Христо Крушарски, изпълнителния директор..

публикувано на 23.05.24 в 18:42

Новак Джокович отпразнува рождения си ден с победа

Новак Джокович отпразнува своя 37-ми рожден ден, като влезе в четвъртфиналите на турнира в Женева след комфортна победа в два сета срещу Яник Ханфман. Световният номер едно свърши лесно задачата си срещу тенисист, който по-рано в турнира победи Анди Мъри. Джокович се наложи с 6:3, 6:3 на турнира в Швейцария, след като спаси девет от 10-те точки за..

публикувано на 23.05.24 в 05:44
Аталанта спечели футболния турнир Лига Европа

Аталанта и Лукман нахлуха във футболната история след 3:0 над Байер

Отборът на Аталанта спечели футболния турнир Лига Европа, след като на финала в Дъблин (Ирландия) победи Байер (Леверкузен) с 3:0. И трите гола вкара нигериецът Адемола Лукман - в 12-ата, 26-ата и 76-ата минута. Така той стана първият футболист с хеттрик във финал на турнира Лига Европа, както и за неговия предшественик Купата на УЕФА. Загубата е..

публикувано на 23.05.24 в 00:27