Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Сигнал“ с концерт в Летния театър на Варна

Снимка: БГНЕС

10-12-годишни деца пеят нашите песни на концерти. Това е безкрайно добре, защото за българина не е характерно да има продължение на нещо в поколенията. Това чувство е много хубаво. „Сигнал“ от самото начало нещата са железни 100%“. Това сподели пред БНР фронтменът на групата Данчо Караджов.

Група „Сигнал“ ще имат концерт във Варна на 23 юли в Летния театър.

Това е продължение на опитите на групата ни да влезе в рок ритъм и през лятото да правим концерти в летните театри. Обещаваме страхотни звук и осветление“.

Интервюто с Йордан Караджов можете да чуете в звуковия файл. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Джейхан Ибрямов

Изключиха Джейхан Ибрямов от ПГ на ДПС

Зам.-председателят на ДПС Джейхан Ибрямов беше изключен от ПГ на ДПС. Решението беше прочетено от парламентарната трибуна от председателстващия заседанието Росица Кирова. То е било взето днес, като "за" изключването му са гласували 30 народни представители, без гласове против и въздържали се. ДПС – Търговище снема доверието си от..

публикувано на 04.07.24 в 12:18

Агенцията по горите прекрати дейността на две сечища

Агенцията по горите прекрати дейността на две сечища и два склада за дървесина заради нарушения на Закона за горите. В рамките на един ден горските са проверили над 450 обекта за добив на дървесина и 15 склада за съхранение, преработка и търговия с дървесина. Съставени са 38 акта за констатирани законови нарушения. Сред най-честите..

публикувано на 04.07.24 в 12:08

Преди делото за смъртта на Ани и Явор: "Ангели на пътя" на среща с правосъдния министър

Преди заседанието по делото за катастрофата на столичния булевард "Сливница", в която загинаха  24-годишната Анна-Мария Малчева и 22-годишния Явор Стоянов, представители на сдружение "Ангели на пътя" се срещнаха със служебния правосъден министър Мария Павлова. Майките на Ани и Явор: Шофирайте със сърце и разум, безотговорността убива!..

публикувано на 04.07.24 в 11:59

Родители: Всичко се наваксва с частните уроци

През последните години частните уроци станаха все по-разпространени. Често при избора дали частен урок или школа - цената също е от значение. Цената за един час при учител варира от 40 до 80 лв.  Според родителите обаче децата имат нужда от частни уроци, защото материалът, който се взима в училище, е много сбит и няма време за упражнение. Всичко..

публикувано на 04.07.24 в 11:02
Нико Тупарев

Прокуратурата вече не иска ареста на Нико Тупарев

Софийската апелативна прокуратурата оттегли протеста, внесен от първоинстанционната Градска прокуратура, срещу освобождаването от ареста, без каквато и да е мярка за неотклонение, на телевизионния продуцент Нико Тупарев. Това стана по време на заседанието на Софийския апелативен съд. Нико Тупарев: Или Франтишек има лична мотивация, или е..

публикувано на 04.07.24 в 10:56

Собственици на аптеки внесоха в РЗОК предизвестия за прекратяване на договорите със Здравната каса

Собственици на аптеки внесоха в Районните здравноосигурителни каси предизвестия за прекратяване на договорите си с Националната здравноосигурителна каса. Подаването на предизвестията е отчаяна крайна форма за предизвикване на диалог и намиране на решение на проблема, каза Стефан Минков, който е собственик на аптека. Промените в Наредба 4,..

публикувано на 04.07.24 в 10:49

Прокуратурата в София решава за скандала с руското знаме на 9 май в Дупница

Софийска градска прокуратура ще реши да има ли обвинение по скандала с руското знаме на 9 май в Дупница. Тогава бившият депутат от ПП-ДБ, сега общински съветник - художникът Николай Табаков, на два пъти сваля руския флаг от пилона пред Общината, а кметът Първан Дангов нареждаше то да бъде качено отново. Преписката е в СГП, защото по това време..

публикувано на 04.07.24 в 10:36