Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Удължават срока за подаване на оферти по обществената поръчка на ЦИК

Снимка: БГНЕС

С една седмица е удължен срокът за подаване на оферти по обществената поръчка на Централната избирателна комисия за доставка на 9 600 машини за гласуване за предстоящите парламентарни избори. Първоначалният обявен краен срок изтече в полунощ, но заради техническа корекция в публикувана документация, се дава още една седмица за подаване на документи от желаещите. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

ЦИК ще очаква машините за гласуване да са доставени до 10 февруари

Агенцията за обществени поръчки публикува подробности за доставката на 9600 специализирани устройства за машинно гласуване за предстоящия идната година парламентарен вот. Машините трябва да са с инсталирани системен и приложен софтуер, включително и..

обновено на 23.11.20 в 13:13
ВИЖТЕ ОЩЕ
Заместник-министърът на външните работи Елена Шекерлетова.

25 български граждани и членове на техните семейства са заявили готовност да се евакуират от Ливан

Няма информация за пострадали българи след ескалацията на напрежението в региона на Близкия изток през последните часове. Експлозии в Израел, Иран потвърди, че е извършена ракетна атака Израелският премиер Нетаняху: Иран ще си плати Последни..

публикувано на 02.10.24 в 13:18
Атанас Илков

Илков: Към момента няма данни за заплахи от тероризъм заради напрежението в Близкия изток

Към настоящия момент няма данни от българските и партньорските служби за заплахи от тероризъм и влошаване на средата за сигурност заради напрежението в Близкия изток. Това обяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Взети са мерки,..

публикувано на 02.10.24 в 13:02

МОН даде начало на програмата "Силен старт" за деца със СОП или изявени дарби

Министерството на образованието даде начало на програмата "Силен старт" - в помощ на детските градини и училищата с предучилищни групи за деца със специални образователни потребности и с изявени дарби.  За пет години се очаква да бъдат..

публикувано на 02.10.24 в 12:53

Имаг Бази: В Ливан може да стане като в Газа

В Ливан може да стане като в Газа . За това предупреди в ефира на БНР Имаг Бази, архитект, който е завършил висшето си образование в България. "Те (Израел-бел.ред.) не различават дали е военна база, или цивилна сграда. Хората се страхуват. Бягат от..

публикувано на 02.10.24 в 12:50
Снимката е илюстративна, архив.

Полицейска операция в Кюстендил за гарантиране политическите права на гражданите

Специализирана полицейска операция за гарантиране политическите права на гражданите и противодействие на нарушенията на изборното законодателство се провежда днес на територията на Кюстендилска област, съобщават от Областната дирекция на МВР...

публикувано на 02.10.24 в 12:45

С дарения на местните хора в дупнишкото с. Самораново закупиха пожарогасители за доброволците

10 ранцеви пожарогасители закупиха в дупнишкото село Самораново, като средствата - близо 4 000 лева, са от дарения на местните хора. До тази акция се стигна, след като повече от 20 дни  на 2 300 м. надморска височина под Черни връх в Рила гасиха пожар..

публикувано на 02.10.24 в 12:45

При акция: Заловиха 44 нелегални мигранти на АМ "Тракия"

44 нелегални мигранти от Афганистан са заловени при операция на МВР на АМ "Тракия". Арестуван е шофьорът на микробуса - грузински гражданин. 37-годишният мъж е бил заловен при акция на екипи на областната дирекция на МВР - София. Той е превозвал 44..

публикувано на 02.10.24 в 12:27