Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Чернокожев с 15 точки при загуба на Левице в Словакия

Тимът на Левице, в който играе Цветомир Чернокожев, допусна втора поредна загуба в мъжкото баскетболно първенство на Словакия. Тимът отстъпи пред гостуващия Интер Братислава с 67:89 в мач от 23-ия кръг.

Националът беше титуляр и записа 15 точки, 5 борби и 1 чадър за 33 минути игра.

От неговите съотборници Виктор Юричек се отчете с 27 точки и 8 борби.

Левице е лидер във временното класиране с 12 победи и 6 поражения, колкото има и вторият Спишки Ритиери. Двата тима ще се изправят един срещу друг в сряда, като победителят ще завърши 2020 година като лидер във временното класиране.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Александър Донски победи брата на Матео Беретини в Добрич

Българският тенисист Александър Донски преодоля италианеца Якопо Беретини в първия кръг на турнира по тенис на клей от сериите "Чалънджър“ в Добрич с награден фонд 36 900 евро. Надпреварата се провежда на кортовете на ТК "Изида“. Донски, който влезе от квалификациите, се бори два часа и половина и спечели с 4:6, 6:1, 6:4, осъществявайки..

публикувано на 20.08.24 в 20:39

Примож Роглич спечели 4-тия етап на Обиколката на Испания

Словенецът Примож Роглич (Ред Бул-Бора-Хансгрое) спечели четвъртия етап от Обиколката на Испания и поведе в генералното класиране. 34-годишният Роглич, който е трикратен шампион във Вуелтата, завърши първи в първия планински етап от тазгодишното издание - 170,4 километра от Пласенсия до Пико Виюеркас. Във финален спринт в група от седем..

публикувано на 20.08.24 в 19:30

Проблем с осветлението на стадион "Локомотив", ВАР не може да чертае линии

Българският футболен съюз разпространи изявление от компанията Hawk-Eye Innovations, която отговаря за въвеждането и използването на системата за видеоповторения (ВАР) в Първа лига. Декларацията бе във връзка със ситуацията от 61-вата минута на мача между Локомотив (Пловдив) и Черно море (1:2), при която домакините реализираха за 1:0...

публикувано на 20.08.24 в 17:29
Виляреал

Виляреал и Атлетико (Мадрид) не се победиха в Испания

Футболистите на Виляреал и Атлетико (Мадрид) приключиха наравно - 2:2 в мач от първия кръг на испанското първенство, като и четирите гола паднаха през първото полувреме. Домакините повеждаха в резултата на два пъти, но столичани успяваха да изравнят. В 19-ата минута Данжума се пребори за топката в предни позиции, успя да преодолее Аксел Витсел и..

публикувано на 20.08.24 в 07:59
Айнтрахт

Айнтрахт (Франкфурт) е във втория кръг за купата на Германия

Айнтрахт (Франкфурт) победи с 4:1 като гост Брауншвайг и се класира за следващата фаза на турнира за Купата на Германия по футбол. Всичките попадения паднаха през второто полувреме на двубоя. Елитният тим стигна до четири последователни попадения чрез Фарес Шаиби, Уго Екитике на два пъти и Игор Матанович. Минута преди края Левента Сабо..

публикувано на 20.08.24 в 07:48
Ювентус - Комо

Ювентус с убедителна победа на старта в Серия "А"

Ювентус спечели домакинство си на Комо с 3:0 в мач от първия кръг на италианското футболно първенство. Състава от Торино отбеляза първия гол в 23-тата минута след точен удар на младока Самуел Мбангула. Юношата на Ювентус завърши самостоятелен пробив с неспасяем диагонален шут. Тимъти Уеа удвои преднината на своя тим в 45-ата минута, след като се..

публикувано на 20.08.24 в 07:42
Лестър - Тотнъм

Лестър и Тотнъм завършиха наравно във Висшата лига

Лестър и Тотнъм завършиха 1:1 в мач от първия кръг на английската Висша лига по футбол, който се изигра на "Кинг Пауър Стейдиъм".  Гостите започнаха с натиск от самото начало на двубоя. Четвърт час след началото новото попълнение на "шпорите" Доминик Соланке отправи мощен удар с глава, но Мадс Хермансен внимаваше и успя да спаси. В 30-та минута..

публикувано на 20.08.24 в 07:39