Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Три леки катастрофи в Ямбол

Снимка: БНР

Три леки катастрофи станаха тази вечер в Ямбол, заради проливния дъжд. При едното произшествие са се сблъскали леко автомобил и автобус от градския транспорт.

При катастрофата няма пострадали, нанесени са щети на лекия автомобил и автобуса, съобщиха очевидци.

Инцидентът е станал в квартал Аврен, в близост до автобусна спирка.

В полицията са подадени сигнали и за други две произшествия. При едното е ударена 56-годишна жена на крайречния булевард. Пострадалата е откарана за преглед в Спешното отделение на ямболската болница с леки наранявания.

При третото произшествие са се сблъскали два автомобила, нанесени са и материални щети.

С кратки прекъсвания дъждът в Ямболско продължава трето денонощие. Няма преливащи водоеми и опасност от наводнения.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Диан Червенкондев

112 782 187 лева са постъпили във Фонд "Сигурност на електроенергийната система"

От декември 2023 до март 2024 година във Фонд "Сигурност на електроенергийната система" са постъпили 112 782 187 лева от компенсации за обработката на руски петрол, съобщи в т. нар. парламентарна комисия "Лукойл" председателят на Фонда Диан Червенкондев. Вносът на руски петрол е спрян, като през декември този внос е бил със "затихващи..

публикувано на 23.04.24 в 18:57

До края на тази година българските пилоти ще започнат обучение на Ф-16

До края на тази година българските пилоти ще започнат обучение на Ф-16. Това каза служебният министър Атанас Запрянов. Ще се произведе и още един самолет, който заедно с другите два, ще дойде у нас до края на първото тримесечие на 2025 г., добави Запрянов: Тагарев: Работи се интензивно по инфраструктурата за Ф-16 "Два самолета ще ни бъдат..

публикувано на 23.04.24 в 18:39

Комисията по отбрана одобри и мерки за по-високо заплащане на цивилните служители в МО

Комисията по отбрана одобри единодушно на второ четене промените в Закона за отбраната, които ще повишат базата за определяне на месечно възнаграждение на военните.  Комисията по отбрана в НС одобри предложението за по-високи заплати на военните Депутатите приеха и серия мерки за по-високо заплащане на цивилните служители...

публикувано на 23.04.24 в 18:32

Има достатъчно ваксини срещу коклюш за децата от 2 месеца до 2 години в склада на МЗ

Има достатъчно ваксини срещу коклюш  за  децата  от  2 месеца до 2 години в  склада  на Министерство на здравеопазването, заяви по време на блиц контрол в ресорната парламентарна комисия министърът на здравеопазването Галя Кондева.  314  са  случаите  на  коклюш  у нас от началото на годината, като н ай-много заболели - 214 -..

публикувано на 23.04.24 в 18:25
Старши комисар Пламен Иванов (вдясно)

Старши комисар Пламен Иванов оглави ОД на МВР в Габрово

Областната дирекция на МВР в Габрово ще бъде оглавявана от нов директор - старши комисар Пламен Иванов. Днес той е бил представен на състава от изпълняващия длъжността главен секретар на МВР Димитър Кангалджиев. Старши комисар Пламен Иванов е в системата на МВР от 1987 г., като последно изпълнява длъжността началник на Районното управление в..

публикувано на 23.04.24 в 18:21

ЕП одобри нови бюджетни правила

Европейският парламент одобри нови бюджетни правила за страните членки, насочени към стимулиране на инвестициите, но при запазване на контрола върху разходите. Промените бяха приети въпреки критиките от страна на левицата. След две години на преговори мнозинството в ЕП подкрепи реформата на Пакта за стабилност и растеж, който определя правилата за..

публикувано на 23.04.24 в 18:21

Русия се закани да засили още повече ракетните удари срещу Украйна

Часове след като за пореден път бомбардира Одеса и други украински градове, Русия се закани да засили още повече ракетните удари в отговор на очакваните мащабни доставки на оръжие за Украйна от Великобритания и САЩ. В очакване на нови руски офанзиви от североизток украинските власти на свой ред предприемат решителни стъпки за попълване на армията. "Ще..

публикувано на 23.04.24 в 18:16