Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Делфините” организират благотворителен мартенски базар

Мартенско настроение в Радио Шумен!
Снимка: Радио Шумен

Баба Марта наближава, търговците вече са наредили павилионите с мартеници. Именно красивите червено-бели украшения са във фокуса на следващата кампания на младежката организация „Делфините”, каза за „Радио Варна” един от доброволците Анестина Левенова.

Изработените мартенички ще бъдат изложени в благотворителен базар.

След успеха на традиционната Коледна кампания, Анестина Левенова и нейните съмишленици от „Делфините” не спират да бъдат активни. В края на януари те организираха няколко онлайн инициативи, обхващащи актуални теми и отново с цел да бъдат в помощ на обществото. Една от тях е въпросникът „Лов на щастие”.

В момента в организацията членуват 30 добороволци, които съчетават благородната дейност с учебните занятия. Това обаче не им тежи. Напротив. Те са доказателство, че когато човек има желание, намира и начин. 

Подробностите чуйте в репортажа на Иван Барбов: 





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.