Кога емоцията ни сковава физически

Константин Кръстев се занимава с приложна кинезитерапия и помага на много хора да подобрят начина си на живот чрез серия от упражнения.     Приложната кинезиология приема, че здравето е три системи емоция, биохимия и физика.  Много често физиката и..

публикувано на 15.07.20 в 13:42

Доброволци помагат на българското село

Във всяко българско село има много работа за вършене – да се окоси тревата, да се почистят тротоарите, да се поддържат   градинките, да се измаже оградата и... какво ли още не. В много малко села, обаче, има кой да свърши тази работа. Точно затова..

обновено на 15.07.20 в 12:10

На предпоследно място сме в ЕС по цифрова грамотност на младите

България е на предпоследно място в Европейския съюз по цифрова грамотност на младежите, предаде репортер на БГНЕС. У нас 58% от младите хора на възраст между 16 и 24 години могат да се похвалят с основни или над основни цифрови умения. По-зле от нас е..

публикувано на 15.07.20 в 11:29

Симеон Сакскобургготски: Сблъсъците да се преодолеят в името на България

Трябва да обърнем представата за българското и когато нещо е чудесно, тогава трябва да кажем, че то е българско. Т ова заяви бившият български министър-председател /2001-2005 г./ и цар на България /1943-1946 г./..

публикувано на 15.07.20 в 09:25

Представиха BULGARIA WANTS YOU – новата платформа за кариера и живот в България

Сайтът предлага обяви за работа, богато видео съдържание и калкулатор за стандарта на живот в различните региони на страната. Днес бе представена мултимедийната..

публикувано на 14.07.20 в 16:56

Живееш на село, работиш във Варна, пътуваш на автостоп

Янка   Дженкова живее в Долище, община Аксаково но работи в хотел в центъра на Варна. За съжаление, след проблемите с коронавируса , автобусът до Варна и обратно, пътува само два пъти седмично . Хората са принудени или да пътуват на..

публикувано на 14.07.20 в 15:05

Как Монголия се справи с COVID-19

Монголия е известна с това, че е една от последните страни в света с номадска култура и се намира между два гиганта, а отсега нататък и с успешната си стратегия срещу пандемията от коронавирус, съобщава Би Би Си..

публикувано на 14.07.20 в 14:10

Заведение инсталира електрическа ограда пред бара, за да се спазва социална дистанция

Собствениците на The Star Inn Pub в британския окръг Корнуол инсталираха електрическа ограда пред бара.   Подобни методи са необходими, за да се гарантира, че посетителите поддържат социална дистанция, пише..

обновено на 14.07.20 в 12:50

Къща с двор – новият хит на пазара за недвижими имоти

Къща с двор е новият хит на пазара на недвижими имоти. Увеличеното им търсене отчитат брокери. Осовен интерес има в малките населени места. Хората с по-добри финансови възможности са се насочили към този тип имоти по две причини. Едната е..

обновено на 14.07.20 в 10:53

Да си купиш къща в Италия за 1 евро

Едва ли някой от нас е вярвал, че за 1 евро можеш да се сдобиеш с къща. Такава възможност дават в крайбрежния град Таранто, Италия, намиращ се в южния регион Пулия, пише stroiteli-bg.com. Информацията за евтината инвестиция предостави..

публикувано на 14.07.20 в 10:55