Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гол мъж нахлу на мача Гранада - Манчестър Юнайтед

Гол мъж нахлу на мача Гранада и Манчестър Юнайтед
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Пореден куриоз запечатаха камерите на мача от четвъртфиналите в турнира по футбол Лига Европа между Гранада и Манчестър Юнайтед (0:2). Гол фен нахлу на терена още в началото на срещата и прекъсна играта за около две минути, преди да бъде изведен от полицаите.

Подобни случи не са рядкост за спорта и футбола най-вече, но в този случай необичайното е, че заради мерките срещу коронавируса този мач както и всички останали, се играят без публика. 

Поради тази причина е странно как брадатият човек е успял първо да влезе на стадиона, а след това и без проблеми да се съблече и да изскочи на терена.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Оле Гунар Солскяер

Солскяр: Не беше перфектната вечер, но резултатът е добър

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяр, заяви след победата при гостуването на Гранада в първия двубой от четвъртфиналите на турнира по футбол Лига Европа:  „Това не бе перфектната вечер. Имаме трима наказани за следващия мач, но 2:0 е..

публикувано на 09.04.21 в 06:32

Манчестър Юнайтед на крачка от полуфиналите в Лига Европа

Манчестър Юнайтед победи с 2:0 като гост испанския Гранада в първи мач от четвъртфиналите на Лига Европа. Маркъс Рашфорд даде аванс за тима си, с което стана първият играч след Уейн Рууни с над 20 гола за „Червените дяволи“ в два последователни сезона...

публикувано на 09.04.21 в 00:02
Микел Артета

Микел Артета: Този резултат оставя неприятен вкус

Микел Артета  - мениджърът на Арсенал, коментира равенството 1:1 със Славия (Прага) в първия мач между двата отбора от четвъртфиналите на турнира по футбол в Лига Европа: „Контролирахме мача, отбелязахме гол, но също така направихме и големи пропуски...

публикувано на 09.04.21 в 06:15
ВИЖТЕ ОЩЕ
Никола Цолов

Никола Цолов ще стартира от първа редица в Унгария

Българският пилот във Формула 3 Никола Цолов записа най-добрата си квалификация в шампионата, след като завърши втори в битката за стартовите позиции в Унгария. Българския лъв се пребори за място на първа редица в основното състезание в сесия, която не..

публикувано на 19.07.24 в 18:56

Черно море привлече защитника Асен Дончев

Черно море привлече четвърти нов футболист през лятото, съобщиха от клуба. Договор с "моряците" подписа защитникът Асен Дончев. Роденият през 2001 година футболист идва от тима на ЦСКА София. За последно той игра като преотстъпен в Пирин (Благоевград).

публикувано на 19.07.24 в 14:54
Димитър Кузманов

Димитър Кузманов полуфиналист в Астана

Националът на България за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов се класира за полуфиналите на турнира по тенис на твърди кортове от сериите "Чалънджър" в Астана (Казахстан) с награден фонд  41 хиляди долара. Поставеният под номер 3 Кузманов победи петия в..

публикувано на 19.07.24 в 14:51
Българската делегация по бадминтон за олимпийските игри в Париж

Сестри Стоеви и Калояна Налбантова със специална визия за ОИ в Париж

Сестрите Габриела и Стефани Стоеви и Калояна Налбантова ще бъдат със специална визи я на олимпийските игри в Париж. Състезателките ни ще бъдат със специални екипи, в които ще бъде вплетено българското знаме. Трите пък ще бъдат със специален маникюр с..

публикувано на 19.07.24 в 13:33
Томислав Стипич

Стипич: Лудогорец има опит в трудните мачове, но има и слабости

Томислав Стипич е пред своя официален дебют начело на ЦСКА София, при това с тежко гостуване в неделя на 13-кратния ни шампион Лудогорец. Специалистът сподели на пресконференция своите впечатления от работата си начело на тима до момента и очакванията си..

публикувано на 19.07.24 в 12:42
Нико Уилямс

Привържениците на Барселона започнаха кампания с дарения за трансфер на Нико Уилямс

Привържениците на испанския футболен клуб Барселона започнаха кампания с дарения към отбора за входящ трансфер на национала Нико Уилямс, съобщава Ройтерс.  Целта е 22-годишният нападател на Атлетик Билбао да заформи тандем с тийнейджъра Ламин Ямал, след..

публикувано на 19.07.24 в 11:51

Плувци и гимнастици заминаха за олимпийската столица

Първите български спортисти, които ще влязат в олимпийското село отпътуваха рано тази сутрин за Париж.  От летище София днес за френската столица заминаха състезатели, треньори и специалисти от щабовете по плуване и спортна гимнастика.  Първите български..

публикувано на 19.07.24 в 09:29