Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хебър е на победа от титлата

Снимка: ВК Хебър

Отборът на на Хебър (Пазарджик) е само на един успех от титлата в мъжкото волейболно първенство.

Възпитаниците на Александър Попов спечелиха финал №2 срещу Нефтохимик  с 3:0 (25:16, 32:30, 25:20).

Двубоят отново се игра в зала “Васил Левски” в Пазарджик.

Така Хебър поведе във финалната серия с 2-0 победи. Играе се до 3 успеха от 5 мача.

Финал №3 ще се играе в Бургас на 15 април, четвъртък, от 18,30 часа в зала "Младост".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Александър Донски

Александър Донски започна с победа в Добрич

Националът на България за купа "Дейвис" Александър Донски се класира за втория кръг на турнира по тенис на клей от сериите "Чалънджър" в Добрич с награден фонд 36900 евро. Получилият "уайлд кард" Донски надделя над номер 8 Клеман Табюр (Франция) със 7:6(4),6:2. Българинът загуби подаването си още в откриващия гейм, но успя да върне пробива..

публикувано на 09.09.24 в 20:04
Атанас Илиев (в бяло) ще играе за Анортозис

Атанас Илиев подписа с кипърския Анортозис

Нападателят Атанас Илиев премина официално в състава на Анортозис, съобщиха от елитния кипърски футболен клуб. Илиев парафира контракт за два сезона. Той ще носи фланелката с номер 9 в състава на "синьо-белите". 29-годишният таран подсилва Анортозис със свободен трансфер от Черно море, за който през последния сезон записа 12 гола и 6..

публикувано на 09.09.24 в 18:36
Кирил Десподов

Кирил Десподов със специално послание след мача

Капитанът на отбора на България - Кирил Десподов, направи специално видео обръщение към футболните фенове у нас след успеха на “лъвовете” с 1:0 срещу тима на Северна Ирландия в срещата от втория кръг на Лигата на нациите. "Българи, благодаря ви за победата. Бяхте невероятни, без вас нямаше да спечелим този мач. Очакваме ви през октомври -..

публикувано на 09.09.24 в 06:38
Георги Иванов

Георги Иванов: Всички трябва да работим заедно

Президентът на БФС - Георги Иванов, изгледа на живо от стадион “Христо Ботев” в Пловдив победата на България срещу Северна Ирландия с минималното 1:0 в срещата от втория кръг на Лигата на нациите. Той коментира пред канала във Facebook на футболния клуб Ботев (Пловдив), който е собственик на стадиона, за цялостното му мнение относно представянето на..

публикувано на 09.09.24 в 06:31
Илиан Илиев

Илиан Илиев: Помогна ни обстановката на стадиона

Националният селекционер на България Илиан Илиев не скри задоволството си от постигнатия успех с 1:0 при домакинството на Северна Ирландия във втория мач на "лъвовете" в група 3 на Дивизия "С". Той призна, че атмосферата на стадион "Христо Ботев" е помогнала много на неговите играчи, за да стигнат до победата. "Знаете колко се нуждаехме от такава..

публикувано на 09.09.24 в 06:25
Паралимпийските игри в Париж бяха закрити с шоу под дъжда

Паралимпийските игри в Париж бяха закрити с шоу под дъжда

Паралимпийските игри в Париж бяха закрити тази вечер с грандиозно шоу на "Стад дьо Франс". Церемонията, в която се включиха близо 4400 атлети от 168 делегации, премина под проливен дъжд, което доведе до промени в програмата на организаторите във Франция. Въпреки лошото време спортистите бяха в отлично настроение и не се притесниха от атмосферните..

публикувано на 09.09.24 в 06:20
Лора Христова и Милена Тодорова с по две национални титли на шампионата в Банско

Лора Христова и Милена Тодорова с по две титли от ДП в Банско

Младите ни надежди Лора Христова, Васил Зашев и Благой Тодев се опълчиха на утвърдените асове в завършилото днес в Банско открито държавно първенство по летен биатлон, валидно и за Балканската купа. Лора Христова финишира най-бързо в първия 6-километров спринт при девойките, а резултатът й бе с минута и половина по-добър от този на Милена Тодорова, която..

публикувано на 09.09.24 в 06:12