Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Росен Кирилов и ЦСКА 1948 се разделиха

Росен Кирилов
Снимка: cska1948.bg

Росен Кирилов се оттегля от поста старши треньор на ЦСКА 1948.

Новината беше съобщена официално на сайта на "червените".

След среща с клубното ръководство наставникът е взел решение да се раздели със столичния отбор след поражението от Лудогорец. 

Кирилов записа победа над Славия, равенство срещу Черно море и загуба от Лудогорец в официалните си двубои начело на ЦСКА 1948. 

Клубът пожелава на специалиста всичко най-добро в бъдещите му предизвикателства и му благодари за съвместната работа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Ботик ван де Зандсхулп (вдясно) получава поздравления от Алкарас.

Сензацията е факт: Нидерландец отстрани Алкарас на US Open

Нидерландецът Ботик ван де Зандсхулп поднесе голямата изненада на Откритото първенство на Съединените щати по тенис, след като отстрани третия в света Карлос Алкарас. 28-годишният Зандсхулп спечели мача между двамата от втория кръг с 6:1, 7:5 и 6:4 за 2 часа и 21 минути. В първия сет Алкарас не показа нищо от играта си, като допусна ранен..

публикувано на 30.08.24 в 07:38
Ига Швьонтек

Ига Швьонтек с експресна победа срещу японка

Водачката в схемата Ига Швьонтек постигна експресна победа срещу японската квалификантка Ена Шибахара с 6:0, 6:1 за малко повече от час игра във втория кръг на Откритото първенство на САЩ по тенис, последен за годината турнир от Големия шлем. Полякинята не остави съмнение в превъзходството си и след леки колебания в първия кръг, когато допусна..

публикувано на 30.08.24 в 07:08
Яник Синер

Яник Синер стигна третия кръг в САЩ

Водачът в световната ранглиста и поставен под номер 1 в схемата Яник Синер (Италия) се класира за третия кръг на Откритото първенство на САЩ по тенис. Синер се наложи на представителя на домакините Алекс Микелсен с 6:4, 6:0, 6:2 за 99 минути на корта. Италианецът реализира осем от 16-е си възможности за пробив по пътя до успеха на корт..

публикувано на 30.08.24 в 07:06
Лига на конференциите

Резултати от Лига на конференциите

Срещи-реванш от плейофния кръг на Лига на конференциите: ФК Астана (Kазахстан) - Бран (Норвегия) 3:0 (0:2 в първата среща) Зира (Aзербайджан) - Омония (Кипър) 1:0 (0:6) ХИК (Финландия) - Клаксвик (Фарьорски острови) 2:1 (2:2) Ружомберок (Словакия) - Ноа (Армения) 3:1 (0:3) Олимпия Любляна (Словения) - Риека (Хърватия) 5:0 (1:1)..

публикувано на 30.08.24 в 07:05

Резултати от Лига Европа

Срещи-реванш от плейофния кръг в турнира Лига Европа: АПОЕЛ (Кипър) - РФС (Латвия) 2:4 след изпълнение на дузпи, в редовното време и продълженията 2:1 (1:2 в първата среща) Елфсборг (Швеция) - Молде (Норвегия) 4:2 след дузпи, 0:1 в редовното време и продълженията (1:0 в първата среща) Петрокуб (Молдова) - Лудогорец (България) 1:2 (0:4 в..

публикувано на 30.08.24 в 07:03
Кирил Десподов ликува след гола си.

Кирил Десподов с първи гол за сезона

Кирил Десподов се разписа за ПАОК при победата с 2:0 като гост в реванша срещу Шамрок Роувърс от плейофния кръг във футболния турнир Лига Европа. Българският национал игра цял мач и отбеляза втория гол за гръцкия шампион в 75-а минута след пас на Тайсон. Попадението е първо за Десподов през този сезон. Преди това Магомед Оздоев даде..

публикувано на 30.08.24 в 07:01
Петрокуб - Лудогорец

Лудогорец спечели и реванша срещу Петрокуб и се класира за основната схема на Лига Европа

Лудогорец приключи успешно задачата да намери място в основната схема на турнира Лига Европа след победа с 2:1 в реванша от плейофния кръг на турнира срещу молдовския Петрокуб. Разградчани продължават напред с общ резултат 6:1. Лудогорец свърши основната си работа още в първия мач преди седмица, когато на свой терен спечели с 4:0 и реваншът на стадион..

публикувано на 29.08.24 в 22:05