Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Уест Бромич с интерес към Кирил Десподов

Кирил Десподов
Снимка: БГНЕС

Нападателят на футболния ни шампион Лудогорец Кирил Десподов може да премине в Англия и да заиграе за Уест Бромич Албиън, съобщи местното издание The Telegraph.

Тимът ще играе в Чемпиъншип от следващия сезон, след като изпадна от елита.

Три кръга преди края на първенството Уесп Бромич е на предпоследното 19-то място в класирането с 26 точки и няма как да се спаси от идпадане.

Десподов е собственост до юни 2023 година на италианския Каляри, където обаче нямат желание да го задържат.

През настоящия сезон той е част от Лудогорец като отдаден под наем до края на месец май.

Според информацията от Острова, Уест Бромич е стартирал преговори с Каляри за нападателя, който преди да дойде в Разград, игра като преотстъпен в Щурм (Грац).

Лудогорец също иска да задържи нападателя, но последната дума ще има италианския клуб.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
100 години Етър

Стоичков и Балъков почетоха паметта на Трифон Иванов

Футболните легенди Христо Стоичков и Красимир Балъков - единствените българи в идеалния отбор на световно първенство, отправиха поздравления към публиката на стадион "Ивайло" и почетоха паметта на своя голям приятел Трифон Иванов. Това се случи в третата минути на юбилейния мач по случай стогодишнината на ФК Етър. "Честит юбилей! Брат' Гошо,..

публикувано на 25.04.24 в 19:36
Георги Иванов

Георги Иванов: Не мога да гарантирам безопасност на мача ЦСКА-София - Левски

Избраният за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов пристигна на стадион "Ивайло" във Велико Търново, където ще бъде специален гост на празненствата по случай вековния юбилей на местния ФК Етър. "Винаги сме били в добри отношения с Етър, кметът на града е в Изпълкома. Чест е за мен, че съм поканен. Пожелавам на легендите да са..

публикувано на 25.04.24 в 19:33

От ММС не са съгласни стадионите „Септември“ и „Юнак“ да преминат към Столична община

Министерство на младежта и спорта не е било уведомено от страна на Столична община за намеренията й да придобие в собственост СК „Септември“ и стадион „Юнак“, като за стартиралата процедура и приетия от Столичния общински съвет доклад, от ведомството не е търсено становище във връзка с взетите по тях решения. Поради липсата на ясно изразени..

публикувано на 25.04.24 в 18:07
Златислава Чуканова

Два финала и три бронзови медала за българките на ЕП по бокс в Сърбия (ОБНОВЕНА)

Два финала и три бронзови медала постигнаха състезателките по бокс от националния отбор на България в днешния ден на Европейското първенство в Белград (Сърбия). За златото ще играят Златислава Чуканова (50 кг) и Светлана Каменова (57 кг).  Чуканова се справи с 4:1 с Нина Радованович (Сърбия) и ще боксира в събота с Шанън Суйини (Република Ирландия),..

публикувано на 25.04.24 в 17:26
Килиан Мбапе

ПСЖ е на малка крачка от титлата във Франция

Пари Сен Жермен победи като гост Лориен с 4:1 и е съвсем близо до нова титла във френското първенство 4 кръга преди края. От нея го делят две точки, реално една, заради много по-добрата си голова разлика от втория Монако. Монегаските отложиха малко развръзката с победа у дома си с 1:0 над Лил, но изостават с 11 точки от лидера. В друга среща от 29-ия..

публикувано на 25.04.24 в 06:56
Аталанта

Аталанта продължава успешно на няколко фронта

Отборът на Аталанта продължава с отличното си представяне на няколко фронта. След като отстрани Ливърпул в Лига Европа, тимът на Джан Пиеро Гасперини се класира на финала за Купата на Италия.  Аталанта отстрани Фиорентина в полуфиналите, след като победи в реванша у дома си с 4:1. В първата среща флорентинци спечелиха с 1:0, но това за тях се оказа..

публикувано на 25.04.24 в 06:39
Евертън - Ливърпул

Евертън спря Ливърпул за титлата в Англия

Евертън преустанови почти всички надежди на градския си съперник Ливърпул за титлата в Англия, след като „карамелите“ спечелиха заслужено с 2:0  в отложен мач от 29-ия кръг. Успехът на практика, но не и на теория, подпечата спасяването на „карамелите“ в елита, докато „червените“ имат все по-малко шансове да стигнат до златните медали. Големите герои за..

публикувано на 25.04.24 в 06:16