Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Агуеро преминава в Барселона

Серхио Агуеро (в средата) ще играе в Барселона
Снимка: Архив / Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателят на Манчестър Сити - Серхио Агуеро, ще играе за Барселона от следващия сезон по футбол, съобщи ESPN. Според източника договорът ще бъде за срок от две години. Футболистът ще смени клубовете след края на сезона. Манчестър Сити вече официално обяви напускането на нападателя. Серхио и Барса са се разбрали за финансовите условия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
България - Турция

Младите ни волейболисти с втора загуба на Европейското

Националният волейболен тим на България за мъже U18 загуби от отбора на Турция с 0:3 (18:25, 23:25, 22:25)  на Европейското първенство, което се провежда в София и Пловдив. Нашият тим допусна втора поредна загуба в зала "Левски София", след като вчера отстъпи и пред Финландия.  Съставът на България бе Николай Николаев, Жасмин Величков, Ерик Георгиев,..

публикувано на 15.07.24 в 20:40

БФС измести за по-късни часове мачовете от първите два кръга

Спортно-техническата комисия на Българския футболен съюз (БФС) направи промени в началните часове на мачовете от първия и втория кръг на Първа лига, които са продиктувани от горещото време. Дербито на първия кръг между отборите на Лудогорец и ЦСКА (София) се изместено с 15 минути и ще започне в 21.15 часа на стадион "Хювефарма-арена" в град Разград...

публикувано на 15.07.24 в 20:26

Ансамбълът усложнява съчетанията преди Олимпиадата

Ансамбълът ни ще усложни съчетанията си по време на тренировъчния лагер на „Спорт Палас“.  Камелия Петрова, Магдалина Миневска, София Иванова, Маргарита Василева и Рейчъл Стоянов заминават утре за последния си подготвителен лагер, това споделиха специално за БНР Камелия Петрова и Маргарита Василева при прибирането си в София от световната чалъндж..

публикувано на 15.07.24 в 17:04
Александра Трусова

Александра Трусова се завръща на леда през новия сезон

Фигуристката Александра Трусова работи върху два скокови елемента и планира да се завърне на леда през новия сезон, съобщава ТАСС. Вчера рускинята обяви, че ще участва в контролните състезания за определяне състава на националния отбор, които ще се проведат на 14-15 септември в Санкт Петербург. "Александра Трусова работи върху два скока – троен аксел..

публикувано на 15.07.24 в 16:23

НСА с 16 олимпийци на Игрите в Париж

Национална спортна академия „Васил Левски“ ще има 16 олимпийци на предстоящите летни игри в Париж. Откриването е на 26 юли, а България изпраща 46 състезатели в 16 спорта. Така една трета от елитните спортисти, от които очакваме добро представяне и медали на олимпиадата, са възпитаници на НСА. Някои от тях са дипломирани специалисти, други са в..

публикувано на 15.07.24 в 14:27
Килиан Мбапе

80 000 ще приветстват Мбапе в Реал (Мадрид)

Всички билети за представянето на нападателя на френския национален отбор Килиан Мбапе в Реал (Мадрид) вече са разпродадени, съобщава вестник АС. Събитието утре на стадион "Сантиаго Бернабеу". Капацитетът на съоръжението е 80 хиляди зрители. В първия ден от продажбите, 12 юли, запалянковците изкупиха 85 процента от входните талони. В неделя вечерта, 14..

публикувано на 15.07.24 в 13:33
Испания с четвърта европейска титла във футболната си история

Испания с четвърта европейска титла във футболната си история

Отборът на Испания е новият европейски шампион по футбол. На олимпийския стадион в Берлин футболистите на Луис де ла Фуенте победиха с 2:1 Англия. Това е четвърта титла за "Ла Фурия" в историята на турнира на Стария континент след 1964-та, 2008-а и 2012-а година, докато Англия губи втори пореден финал след поражението от Италия с дузпи преди три..

публикувано на 14.07.24 в 23:55