Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сираков призова левскарите за рекорд при купуването на абонаментни карти

Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде начало на кампанията за продажба на абонаментни карти с призива за нов рекорд за България. Както е известно, "сините" са в особено тежко финансово състояние и е много вероятно да трябва отново да се спасяват сами с феновете си.

Ето обръщението:
"Уважаеми левскари, в началото на кампанията за продажба на абонаментни карти е задължително да отправим призив към всички съпричастни привърженици на клуба. В предстоящия сезон очакваме най-голям брой левскари да закупят своето място на стадион "Георги Аспарухов"!

Обръщаме се и специално към всички бивши треньори, ръководители, играчи и служители с молба да се включат активно в кампанията. През изминалите години, те са постигали много успехи с личния си принос към клуба, но и са получили от синя България огромна обич, уважение, професионална реализация и обществено признание! Вярваме, че с примера си да бъдат всеки мач на стадиона сред нас - ще се сплоти още повече цялата ни общност!

За пръв път ръководството на ПФК Левски ще публикува пълен списък и ще изпрати лично благодарствено писмо до всеки бивш треньор, ръководител, състезател и служител! Вярваме, че техният жест и желание за съпричастност ще бъде последван от хиляди "сини" сърца, а в края на кампанията заедно ще отбележим рекорд за продаден брой сезонни абонаментни карти!

Изразяваме категорично несъгласие със злонамерения тон на всякакви публикации, интервюта и медийни изяви на уж "левскари", които, водени от изцяло лични мотиви и интереси, се опитват да създават интриги, напрежение или среда за размяна на обиди и иронични коментари. Повечето от тях нямаше да са известни и за съседите си, ако не бяха се докоснали през годините до Левски! За материалните им придобивки изобщо няма да отваряме тема, защото е недостойно да плюеш там, откъдето си получил толкова много! Хората очакват зложелателите на клуба да не пречат с целенасочени изяви на нормализацията на работата във футболния клуб, щом с нищо позитивно не искат да помогнат.

Милионите левскари у нас и по света знаят, че всяка помощ и подкрепа е безценна, когато е навреме. Настоящата кампания е с огромно значение за всички левскари по ред причини, които са свързани най-вече с финансовата ситуация в клуба. В този тежък период за нас е много важно да получим силна морална подкрепа и отново да покажем заедно, че "левскар да си братко е гордост, левскар да си братко е чест!".

Вашата подкрепа е безценна за нас!

Ваш, Наско Сираков", пише собственикът на Левски.

Картите са с цени между 105 и 330 лева, като в тези суми не влизат отстъпките за миналогодишни картодържатели.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Черно море - ЦСКА София

Черно море и ЦСКА София направиха постно 0:0

Черно море и ЦСКА София не успяха да си отбележат гол и направиха постно 0:0 в мач от 10-ия кръг на Първа лига. С точката домакините в двубоя имат вече 19 точки в актива си след 5 победи, 4 равенства и 1 поражение. Гостите от София са с 10 точки. те имат 3 победи, едно равенство и 5 загуби. Непосредствено преди началото на срещата в групата на Черно..

публикувано на 28.09.24 в 22:04
Уулвърхемптън - Ливърпул

Ливърпул излезе начело във Висшата лига след трудна победа над последния

Ливърпул излезе начело в класирането на Висшата лига на Англия след успех като гост с 2:1 над намиращия се на последното 20-о място Уулвърхемптън. "Червените" стигнаха до успеха с гол от дузпа на Мохамед Салах в 61-вата минута, отсъдена за нарушение на Нелсон Семедо в собственото му наказателно поле. През първите 45 минути Ливърпул бе по-добрият отбор..

публикувано на 28.09.24 в 21:46
Байерн - Байер (Леверкузен)

Байерн и Байер (Леверкузен) не излъчиха победител

Байерн и Байер (Леверкузен) завършиха 1:1 в  дербито на петия кръг на германското футболно първенство. Байерн загуби първите си точки за сезона, но остават на върха с 13 точки, две повече от втория РБ Лайпциг. Шампионът Леверкузен е трети с 10 точки. Роберт Андрич вкара с удар от движение и даде преднина на Леверкузен в 15-а минута, но Байерн стигна..

публикувано на 28.09.24 в 21:42
Рилски спортист

Рилски спортист победи Спартак (Пл) и спечели баскетболната Суперкупа при мъжете

Шампионът Рилски спортист победи финалиста за Купата на България Спартак Плевен с 95:76 (25:15, 23:21, 30:21, 17:19) в "Арена Самоков" в двубой за Суперкупата на страната по баскетбол за мъже за 2024 година и спечели трофея за трети път в историята си. Преди това клубът от Самоков бе триумфирал със Суперкупата през 2021-а и 2022 година, докато за..

публикувано на 28.09.24 в 21:38

Бронз за България в категория тройки на Световното по спортна аеробика

Антонио Папазов, Тихомир Баротев и Борислава Иванова спечелиха бронзов медал в категория тройки на Световното първенство по спортна аеробика за мъже и за жени в Пезаро (Италия). Българите, които вчера осигуриха квота за България за Световните игри 2025 година в Китай, получиха за изпълнението си на финала оценка от 20.538 точки. Пред тях останаха само..

публикувано на 28.09.24 в 21:28
Втора лига

Резултатите във Втора лига

Първенство на България по футбол, срещи от 11-ия кръг на Втора лига: Беласица Петрич - Фратрия Варна             0:1 Ботев Пловдив II - Добруджа                 0:5 Струмска слава Радомир - Спортист Своге     1:0 Янтра Габрово - Спартак Плевен              1:2 Монтана - Несебър                           2:0 Етър - Ловеч 1:0

публикувано на 28.09.24 в 21:00

Крумовград победи Локомотив в Пловдив

Отборът на Крумовград постигна първа победа като гост от началото на сезона в Първа лига, след като се наложи с 2:0 при визитата си на Локомотив (Пловдив) в среща от 10-ия кръг на шампионата. И двете попадения в мача паднаха през първата част, като в рамките само на 9 минути се разписаха Серкан Юсеин и Матеус Енрике, които бяха точни съответно в 23-ата..

публикувано на 28.09.24 в 19:20