Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови полицейски началници в Сливенско

Началникът на ОДМВР - Сливен, старши комисар Димитър Величков (вляво) запазва поста си
Снимка: БГНЕС

По заповед на вътрешния министър Бойко Рашков са назначени нови полицейски шефове на три от районните управления в област Сливен – Нова Загора, Котел и Твърдица, потвърдиха от пресцентъра на ОДМВР Сливен. Директорът на ОДМВР старши комисар Димитър Величков и началникът на Полицейско управление - Сливен, главен инспектор Димитър Кикьов остават на постовете си.

Новият началник на Полицейско управление - Нова Загора, е главен инспектор Стефан Динков. Досегашният началник старши инспектор Стефан Борисов е преназначен в участък „Запад“ на Районно полицейско управление - Сливен. Главен инспектор Борис Борисов е назначен за началник на полицията в Твърдица. В Котел полицейското управлениесе оглавява от главен инспектор Пламен Димитров. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

С тържествен ритуал и гражданско поклонение отбелязаха 147 години от освобождението на Ловеч

С тържествен военен ритуал и гражданско поклонение в Ловеч беше отбелязана  147-годишнина от Освобождението на града. В знак на признателност към героите, дали живота си за Освобождението на града и в памет на избитите ловчанлии, в църквата "Света Троица" бяха отслужени панихида и Благодарствен молебен, а пред всички паметници, издигнати в..

публикувано на 22.08.24 в 14:08
Атанас Зафиров

БСП няма да участва в разговори за "домовата книга" в този парламент

Ръководството на БСП обяви, че Калин Стоянов не може да бъде вътрешен министър. След заседание на Изпълнителното бюро на партията временният лидер на социалистите Атанас Зафиров коментира, че партията подкрепя действията на президента Румен Радев и исканата оставка на вътрешния министър. В следващото Народно събрание БСП ще предложи промяна на..

публикувано на 22.08.24 в 14:06
Валентин Тончев, ДПС

Валентин Тончев: Времето на Пеевски в българската политика приключва

Животът на Делян Пеевски в политиката на България и конкретно в ДПС приключи. ДПС ще се яви на изборите с автентичното Движение на Ахмед Доган, който се връща в оперативната политика. Това заяви независимият депутат, избран от листата на ДПС и от групата на Ахмед Доган, Валентин Тончев в интервю пред БНР. Той е категоричен, че на..

публикувано на 22.08.24 в 13:57
Бионсе

Бионсе заплаши Тръмп със съд за неправомерно използване на нейна песен

Музикалната легенда Бионсе заплаши президентската кампания на Доналд Тръмп със съдебни действия, след като бившият президент публикува видеоклип, в който излиза от самолет, като използва емблематичната ѝ песен Freedom без нейното съгласие. Песента стана широко известна като неофициалната песен на кампанията на политическия противник на Тръмп..

публикувано на 22.08.24 в 13:42
Бойко Ноев

Бойко Ноев: Агонията ще продължи

Агонията, на която е подложена страната, ще продължи . Прогнозата направи пред БНР Бойко Ноев, бивш министър на отбраната и дипломат. "Това е така, защото от една страна силите на статуквото, олицетворявани в парламента от две политически партии, едната от които се разцепи, очевидно надделяват в сегашната политическа обстановка, очевидно все още..

публикувано на 22.08.24 в 13:29
Виктория Василева

Петима от "Величие" правят партия "Има смисъл", оглавява я Виктория Василева

Петима от разпадналата се група на "Величие" обявиха, че ще създадат нова партия  - "Има смисъл" Неин председател ще е Виктория Василева, а сред членовете на Инициатвния комитет за учредяването ѝ са депутатите Георги Куков, Етиен Леви, Дарин Георгиев и Радостин Колев. Бившият председател на ПГ Николай Марков не участва в инициативата...

публикувано на 22.08.24 в 13:20

Британски министрите са готови да позволят на млади европейци да работят във Великобритания

Британските министрите са готови да позволят на млади европейци да дойдат да живеят и работят във Великобритания като част от по-широкото рестартиране на отношенията с Брюксел след Брекзит, съобщи вестник "Таймс".  Лейбъристите многократно са казвали, че "нямат планове" да съгласуват схема за младежка мобилност, която би могла да даде на младите..

публикувано на 22.08.24 в 13:19