Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ограничение на движението на 240-ия км на АМ „Тракия“ в посока Бургас

Снимката е илюстративна
Снимка: БГНЕС

Временно движението при 240-ия км на магистрала „Тракия“ в посока Бургас в района на Нова Загора се извършва в една лента заради катастрофа.

В една лента двупосочно се осъществява движението и при 62-рия км на пътя Юндола - Якоруда.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, предупреждават от Пътната агенция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

7,6 млрд. паунда преразходи в схеми за предоставяне на убежище на мигранти във Великобритания

Във Великобритания Институтът за фискални изследвания обвини Министерството на вътрешните работи в големи преразходи в подкрепа на схеми за предоставяне на убежище на мигранти. Лошото боравене с бюджета означава, че са похарчени 7,6 милиарда паунда повече от прогнозата. През последните три години първоначалните прогнозни бюджети на Отдела за..

публикувано на 29.08.24 в 19:54

Съдът в Монтана отказа да предаде на чешките власти мъж от Лом

Окръжен съд – Монтана отказа изпълнението на Европейска заповед за арест, издадена от Окръжен съд – Парадубице, Република Чехия, с която се иска предаването на българския гражданин Н. Б. Ц., на 24 години, от Лом, по обвинение за извършена в Чехия кражба на две бутилки алкохол, за което е осъден на 9 месеца лишаване от свобода.  Кражбата е..

публикувано на 29.08.24 в 19:34

Стармър и Макрон обсъдиха рестартирането на отношенията с ЕС

Британският премиер Киър Стармър заяви, че е обсъдил в Париж с френския президент Еманюел Макрон възстановяването на отношенията с ЕС, както и редица други наболели проблеми. Киър Стармър е на обиколка в Европа, целяща да рестартира отношенията с ЕС след Брекзит.  Вчера той посети Германия, където обяви заедно с германския канцлер Олаф Шолц,..

публикувано на 29.08.24 в 19:13
Георги Георгиев

Насилникът на Дебора остава в ареста

Обвиняемият по делото "Дебора" Георги Георгиев остава в ареста, след като Пловдивският окръжен съд отмени определението на Районния съд, с което мярката за неотклонение "задържане под стража" беше променена в "домашен арест".  Това става след като днес Пловдивският окръжен съд отмени определението на Районния съд от края на миналия месец, с което..

публикувано на 29.08.24 в 18:58

ДПС на председателя Джевдет Чакъров получи регистрация от ЦИК за частични кметски избори

ДПС получи регистрация от Централната избирателна комисия за участие в изборите на 20 октомври за кмет на кметство Габровница в община Монтана и за кмет на община Омуртаг в Търговищка област. Постъпилото заявление от Движение за права и свободи е подписано от представляващ партията Джевдет Чакъров чрез Джейхан Ибрямов. Към заявлението са приложени..

публикувано на 29.08.24 в 18:53
Павел Дуров

Разследването срещу Павел Дуров продължава

Руският милиардер Павел Дуров, собственик на "Телеграм", е поставен под съдебно наблюдение срещу гаранция от 5 млн. евро от съда в Париж. Той прекара четири денонощия в ареста, след като беше задържан на летище "Бурже" миналата събота. Разследването срещу Павел Дуров продължава. Парижкият съд прекрати близо 90-часовия му арест и го остави под..

публикувано на 29.08.24 в 18:20
Данаил Папазов

Папазов: Доган не е собственик на имотите, в които пребивава и следва веднага да ги напусне

Ахмед Доган не е собственик на дружествата "Хермес Солар“ и "Делта Епсилон“, които притежават недвижими имоти в "Росенец“ или "Бояна“. Това се казва в писмо на Данаил Папазов. Доган не е собственик на лятното имение в лесопарк "Росенец" Повод за коментара на Папазов са появилите се в последните дни в медиите спекулации относно..

публикувано на 29.08.24 в 17:56