Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА София - Локомотив Пловдив пряко по "Хоризонт"

Снимка: cska.bg

Три мача от 13-тия кръг в Първа футболна лига ще се изграят в неделя .

От 14.15 часа на стадион Христо Ботев Пирин приема тима на Царско село.

В 16.30 започва срещата ЦСКА София - Локомотив Пловдив.

Дербито на кръга , което ще се игра е на стадион Българска армия ще предаваме пряко по програма "Хоризонт" на БНР.

Последната среща от програма за деня е от 19 часа в Разград между лидера в класирането Лудогорец и Берое.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Григор Димитров

Григор Димитров запази деветото си място в световната ранглиста по тенис

Григор Димитров запази девето си място в световната ранглиста по тенис, която се обновява ежеседмично. Българинът загуби част от актива си през миналата седмица, след като отпадна още във втория кръг на турнира "Мастърс 1000" в Синсинати от унгареца Фабиан Марожан, но въпреки това с 3655 точки има преднина от над двеста пред десетия Алекс де Минор. На..

публикувано на 19.08.24 в 10:22
Гергана Топалова

Гергана Топалова срещу австралийка в квалификациите на Откритото първенство на САЩ

Втората ракета на България при жените Гергана Топалова ще направи своя дебют на Откритото първенство на САЩ по тенис.  212-ата в света българка ще започне участието си от квалификациите, а жребият отреди нейна първа съперничка да бъде Дестъни Аява от Австралия, която заема 182-о място в класацията на УТА. При успех Топалова ще играе срещу..

публикувано на 19.08.24 в 10:08
Рен - Лион

Рен помете Лион на старта във Франция

Отборът на Рен победи с 3:0 Лион в последния мач от първия кръг във френската Лига 1. Тимът от Бретан записа пети успех в последните седем мача от това съперничество, като домакините успяха да си изковат победата още до средата на първото полувреме. Бенжамен Бурего даде преднина на Рен в 19-ата минута след удар от фаул и рикошет в стената. Две минути..

публикувано на 19.08.24 в 08:45
Локомотив Пд

Едва 5 гола в 6 мача в кръга у нас, надежди за голове в последните две срещи днес

Едва 5 гола бяха реализирани в първите 6 срещи от петия кръг в нашата Първа лига до момента. Пет победи с по 1:0 и едно нулево равенство оформиха крайно ниската резултатност в кръга. Надеждите за повече голове са за последните два мача от кръга, които са днес. От 19.00 часа Ботев (Враца) посреща Септември, а от 21.15 Локомотив (Пловдив) е домакин на..

публикувано на 19.08.24 в 06:40
Каляри - Рома 0:0

Рома започна с реми, а Лацио с победа в Серия А

Каляри и Рома завършиха без победител - 0:0, в мач от първия кръг на италианската Серия А. Двубоят бе скучен и не предложи голям брой голови положения.  През втората част двата отбора се активизираха и Рома имаше по-добрите и по-чистите възможности, но не успя да надвие съперника си. Попадение на "вълците" в 83-а минута бе отменено поради засада на..

публикувано на 19.08.24 в 06:33
Реал (Мадрид)

Реал (Мадрид) стъпи накриво на старта в Испания

Реал (Мадрид) не започна с победа защитата на титлата си в испанското първенство. Шампионът завърши 1:1 при гостуването си на Майорка. "Белия балет " вкара още в 13-ата минута, когато Винисиус Жуниор намери Родриго в наказателното поле и той изпрати топката в мрежата на Майорка за 1:0.  В 25-ата минута новата звезда на шампионите Килиан Мбапе бе на..

публикувано на 19.08.24 в 06:26
Ботев спечели срещу Хебър

Ботев (Пд) взе трите точки срещу Хебър

Отборът на Ботев (Пд) победи с 1:0 като гост Хебър в среща от 5-ия кръг на футболното ни първенство. Мачът бе на стадион "Христо Ботев" в Пловдив заради ремонта на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. В 12-ата минута след удар на Набил Макни от далечна дистанция топката прелетя високо над вратата на Ботев. Малко след това..

публикувано на 18.08.24 в 23:12