Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наско Сираков: Съдията Пластмасов беше единственият палячо на терена

Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков се изказа остро за главния съдия Валентин Железов на дербито с ЦСКА, завършило 0:0.

"Трудно може да се говори за футбол в този сняг. Поздравявам нашите футболистите за показания характер. Имаше битка, борба. 

Искам само да отбележа, че главният съдия е обидил един от нашите играчи и го е нарекъл "палячо". Искам да кажа на г-н Пластмасов, защото той не е Железов, а Пластмасов, че единственият палячо на терена беше той", каза Сираков пред репортерите след мача.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Бразилия-Коста Рика  0:0

Бразилия с проблеми още на старта на Копа Америка

Отборът на Бразилия започна колебливо участието си на Копа Америка. "Селесао" направи нулево реми с Коста Рика в първия си мач от група " D " на турнира. Играчите на Доривал Жуниор дадоха всичко от себе си, за да стигнат до победата, но направиха доста пропуски, един техен гол бе отменен, а веднъж и гредата помогна на съперника им. В крайна сметка..

публикувано на 25.06.24 в 06:50
Ралф Рангник

Ралф Рангник: Знам какво да очакваме

Ралф Рангник призна, че е имало съмнения сред играчите, когато е бил назначен за селекционер на националния отбор на Австрия през 2022 година, но 65-годишният германец изведе тима до прага на елиминациите на Евро 2024 в Германия.  Съставът на Австрия, която се изправя срещу Нидерландия във вторник в последния си мач от група "D", загуби от Франция с..

публикувано на 25.06.24 в 06:33
Роналд Куман

Роналд Куман: Не трябва да подценяваме австрийците

Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман подкрепи безрезултатния си нападател Мемфис Депай, за да запуши устата на своите критици преди мача на тима с Австрия утре.  Двата отбора се срещат от 19:00 часа в група „D“ в Берлин в сблъсък, който е съдбовен за австрийците, тъй като „лалетата“ си гарантираха място в следващата фаза. Депай беше обект на..

публикувано на 25.06.24 в 06:25

Испания с трета поредна победа на Евро 2024

Испания постигна трета победа в група "В" на Евро 2024, надделявайки с 1:0 над Албания. Испанците събират 9 точки на върха в класирането и станаха първият отбор, който е с пълен актив, а също така не е допуснал гол във вратата си до момента на първенството. Единственото попадение вкара Феран Торес в началото на срещата, а може би и заради..

публикувано на 25.06.24 в 00:28

Италия на осминафинал след гол в 98-та минута

Хърватия и Италия завършиха 1:1 в двубой от група „В“ на Евро 2024. Лука Модрич откри резултата в 55-ата минута, а секунди преди това той пропусна дузпа. Матиа Дзакани изравни за Италия в осмата минута на добавеното време на срещата. Така хората на Златко Далич заеха трета позиция в групата с актив от 2 точки и имат минимални шансове да..

публикувано на 25.06.24 в 00:24

Разрешиха на Мбапе да играе с маска

УЕФА разреши на френския нападател Килиан Мбапе да играе с черна маска, съобщава RMC Sport. Капитанът на Франция няма да може да играе с предпазна маска с френския трикольор. Мбапе получи контузия на носа в първия кръг от груповия турнир на Евро 2024 с Австрия (1:0). Поради тази причина той пропусна мача от втория кръг с Нидерландия (0:0)...

публикувано на 24.06.24 в 20:12
Гергана Топалова

Гергана Топалова започва срещу германка в квалификациите на "Уимбълдън"

Втората ракета на България при дамите Гергана Топалова ще се изправи срещу германката Ела Зайдел при дебюта си в турнирите от Големия шлем. Българката ще играе Зайдел в..

публикувано на 24.06.24 в 20:11