Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Маурисио Почетино: Към днешна дата 100 процента оставам в ПСЖ

Маурисио Почетино
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Старши треньорът на Пари Сен Жермен (ПСЖ) - Маурисио Почетино заяви, че планира за остане начело на отбора по футбол и през следващия сезон. Аржентинецът добави, че Килиан Мбапе също ще остане в тима и догодина.

„Към днешна дата, оставам 100 процента, а също и Килиан Мбапе“, коментира Почетино.

Бъдещето на специалиста във френския клуб обаче остава под въпрос заради ранното отпадане в турнира Шампионска лига.

Договорът на Мбапе с Пари Сен Жермен изтича в края на сезона и все още не е подновен. Испанският Реал Мадрид е най-сериозният кандидат за подписа на френския национал и вероятността той да напусне Париж е огромна.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Ботев (Враца)

Берое с драматична победа над Ботев във Враца

Берое постигна драматична победа с 2:1 като гост срещу Ботев (Враца) в последен мач от третия кръг в Първа футболна лига.  В 20-ата минута Жорди Говеа центрира от ъглов удар, а в наказателното поле Хуан Пинеда стреля с глава и топката мина под плонжа на Федерико Бариос и влезе в долния десен ъгъл на вратата на домакините. Постепенно домакините,..

публикувано на 05.08.24 в 23:32
Кирил Милов

Кирил Милов с нов шанс да се бори за медал в Париж

Кирил Милов получи шанс да се бори за медал на олимпийските игри в Париж, след като беше изтеглен за репешажите в категория 130 килограма в класическата борба. Това стана възможно, след като Ясмани Акоста Фернандес се класира за финала в категорията, след успех над китаеца Линчжъ Мън. Победата на представителя на Чили срещу китайския съперник..

публикувано на 05.08.24 в 23:11
Имане Хелиф

Скандалните боксьорки са се провалили на тест за полови хромозоми, заявиха от ИБА

Алжирската боксьорка Имане Хелиф и боксьорката от Тайван Лин Ю-Тин са били дисквалифицирани от световното първенство за жени през 2023 година, тъй като направеният на двете..

публикувано на 05.08.24 в 22:42
Испания

Испания на финал в олимпийския турнир по футбол

Испания направи пълен обрат и победи Мароко с 2:1, като по този начин се класира на финал на олимпийския турнир по футбол за мъже на Игрите в Париж. Мачът започна с куриозен момент. При единоборство с марокански играч в 12-ата минута десния бек на испанците Марк Пубил се вряза право в краката на узбекистанския главен съдия Илгиз Танташев и..

публикувано на 05.08.24 в 21:54
Георги Дерменджиев

Дерменджиев: Лудогорец се приближава към оптималната си форма

Старши треньорът на футболния Лудогорец Георги Дерменджиев говори на пресконференцията в Баку преди гостуването на “орлите” на Карабах (Агдам). Първият мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е утре (вторник, 6-и август) от 19:00 часа на стадион "Тофик Бахрамов" в Баку. "Отборът е в добро настроение и мисля, че сме готови..

публикувано на 05.08.24 в 21:27
Илиян Радулов

Илиян Радулов е във втория кръг на турнира в Таусте (Испания)

Илиян Радулов се класира за втория кръг на турнира по тенис на твърди кортове в Таусте (Испания) с награден фонд 15 хиляди долара. Българинът се наложи над Амит Валес от Израел със 7:5, 6:2 за 92 минути. Радулов поведе с 5:3 в първия сет, но допусна изравняване при 5:5. Той направи нов пробив за 6:5, а след това при свой сервис спечели със..

публикувано на 05.08.24 в 20:37
Айк Мнацаканян

Айк Мнацаканян започва срещу световния вицешампион

Националът ни Айк Мнацаканян стартира срещу европейския първенец от Рим 2020 и вицешампион от последните две световни първенства Санан Сулейманов (Азербайджан) на олимпийския турнир по класическа борба в категория 77 килограма. Двубоят е последен от програмата осминафиналите на тепих А утре и се очаква да започне след 13:00 часа. 28-годишният..

публикувано на 05.08.24 в 20:35