Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Медиите във Франция и Испания: Мбапе остава в ПСЖ

Килиан Мбапе
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Килиан Мбапе ще остане в Пари Сен Жермен, съобщиха медиите във Франция и Испания.

Френският национал бе на кръстопът между настоящия си клуб и испанския Реал (Мадрид) и цяла пролет медиите в Западна Европа спекулираха с бъдещето му. Днес обаче 23-годишният футболист е провел финален разговор с президента на "кралския клуб" Флорентино Перес, на който го е информирал, че няма да премине на "Сантяго Бернабеу".

По неофициални данни Мбапе ще подпише нов 3-годишен договор с парижани, който ще му носи колосални приходи - заплата от 100 милиона евро на година, плюс бонус между 150 и 300 милиона евро при полагането на подписа под договора.


По публикацията работи: Светослав Табаков


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Лудогорец

Лудогорец с лесна победа над Локомотив (Сф)

Лудогорец вкара по един гол в двете полувремена и спечели с 2:0 срещу Локомотив (София) в мач от деветия кръг на българската футболна Първа лига. Така разградчани вече имат 22 точки при седем..

публикувано на 21.09.24 в 22:08
Ювентус - Наполи

Скучно 0:0 между Ювентус и Наполи

Ювентус направи равенство 0:0 пред собствена публика срещу Наполи в мач от петия кръг от футболното първенство на Италия, който не предложи много интересни изпълнения за публиката. Двубоят беляза завръщането в Торино на старши треньора Антонио Конте, който сега е начело на "небесносините". Домакините нямат реализирано попадение в три..

публикувано на 21.09.24 в 21:31
ЦСКА София

ЦСКА София победи Берое с гол от дузпа

ЦСКА София се наложи с 1:0 над Берое (Стара Загора) в среща от 9-ия кръг на първенството в Първа футболна лига. Новото попълнение Годиун Коялипу от дузпа в края на първото полувреме осигури третата победа на тима и втора поредна под ръководството на Александър Томаш. За самия футболист това също е трето попадение. С успеха днес армейците рязко..

публикувано на 21.09.24 в 20:10
Байерн (Мюнхен)

Байерн (Мюнхен) с нова убедителна победа

Майкъл Олисе затвърди добрия старт с екипа на Байерн (Мюнхен), след като днес вкара два гола и подаде за още два при убедителната победа на тима с 5:0 над Вердер (Бремен) в 4-ия кръг на германското футболно първенство. Лидерите в шампионата имат четири победи в четирите си начални срещи на шампионата, след като френското крило вече има три попадения през..

публикувано на 21.09.24 в 20:02
ЦСКА 1948 II

ЦСКА 1948 II с втора победа във Втора лига

Oтборът на ЦСКА 1948 II постигна втора поредна победа в първенството на Втора футболна лига, след като на своя терен се наложи с 2:0 над Марек (Дупница). Борис Димитров отбеляза първия гол в 13-ата минута, а Марто Бойчев удвои аванса на домакините в 35-ата. За Марек това е второ поражение от началото на годината, но и двата отбора се нареждат в средата на..

публикувано на 21.09.24 в 19:57
Ливърпул

Ливърпул излезе начело във Висшата лига след класика над Борнемут

Ливърпул победи с 3:0 у дома Борнемут в среща от петия кръг от футболния шампионат на Англия. "Червените" вече имат 12 точки и поне временно са на първо място в класирането във Висшата лига. Два гола на Луис Диас осигуриха класическия успех за 19-кратните шампиони на страната, които взеха реванш за неочакваното си поражение срещу Нотингам Форест само..

публикувано на 21.09.24 в 19:49
17 медала за България от БП по спортна гимнастика

17 медала за България от БП по спортна гимнастика за младежи и девойки в София

Общо 17 медала (6 златни,  4 сребърни и 7 бронзови) спечелиха българските състезатели от Балканското първенство по спортна гимнастика за младежи и девойки, което се проведе в тренировъчната зала на "Арена 8888 София". В последния ден спортистите добавиха 10 отличия от финалите на отделните уреди. На земя при младежите Любомир Станоев спечели златния..

публикувано на 21.09.24 в 18:34