Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив (София) - Лудогорец пряко по "Хоризонт"

Снимка: архив БГНЕС

12-тият кръг във футболната ни Първа лига продължава с мача Локомотив (София) - Лудогорец. 

Той е от 13,45 и можете да го следите пряко в предаването Спорт и музика по програма Хоризонт.

Утре, неделя, няма да има футболни срещи заради парламентарните избори. Останалите мачове от кръга са в понеделник: Локомотив (Пловдив)– ЦСКА 1948, ЦСКА София – Пирин и Берое – Левски.
По публикацията работи: Владислав Стоянов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Димитър Бербатов и Стилиян Петров

ЦСКА София отрече за преговори с Бербатов и Пенев

От ЦСКА София излязоха с официална позиция заради многото спекулации, последвали оттеглянето на досегашните собствените на клуба Гриша и Данаил Ганчеви. "Във връзка със спряганите имена за ръководни позиции в ЦСКА, бихме искали да заявим, че преговори с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други..

публикувано на 01.05.24 в 16:57
Изабелла Шиникова

Изабелла Шиникова разгроми белгийка в Тунис

Националката на България за "Били Джийн Кинг Къп" - Изабелла Шиникова, се класира за втория кръг на сингъл на турнира по тенис на клей в Хамамет (Тунис) с награден фонд 25 хиляди долара. Поставената под номер едно българка преодоля на старта квалификантката Оушън Лопес (Белгия) с 6:0, 6:3 само за 49 минути игра. Шиникова вече си осигури..

публикувано на 01.05.24 в 16:19
Николай Костов

Николай Костов: Трябва да почакате за моята оставка

Треньорът на Левски - Николай Костов, даде изненадваща пресконференция днес, на която държеше да говори най-вече за критиките към играта на отбора и за иронизирането на "романтичния" футбол на "сините". Той се извини и за поведението си след дербито с ЦСКА-София. "Сядам пред вас съвсем приятелски и добронамерено. Да не остане впечатление,..

публикувано на 01.05.24 в 16:14
Тибо Куртоа

Тибо Куртоа пропуска Евро 2024

Белгийският вратар на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа няма да бъде повикан в националния отбор за предстоящото Европейско първенство по футбол, тъй като бе извън игра през по-голямата част от сезона заради контузия, информира треньорът Доменико Тедеско. 31-годишният футболист не е играл до момента през сезона след като претърпя травма на коляното..

публикувано на 01.05.24 в 12:02
Ипсуич

Ипсуич е на точка от Висшата лига на Англия

Отборът на Ипсуич Таун победи Ковънтри Сити с 2:1 като гост в отложен двубой от 44-ия кръг на английската втора футболна дивизия "Чемпиъншип" и е само на една точка от промоция във Висшата лига за първи път от 22 години насам. Ипсуич събра 93 точки на второто място във временното класиране кръг преди края, с 3 повече от третия Лийдс, което..

публикувано на 01.05.24 в 11:13
Павел Мороз

Нефтохимик привлече руския волейболист Павел Мороз

Нефтохимик привлече руския волейболист Павел Мороз, съобщиха от бургаския клуб чрез официалната си страница в социалните мрежи. Мороз е седмият състезател за новия сезон, когото ВК Нефтохимик 2010 обявява след Аксел Трухчев, Красимир Георгиев, Венцислав Рагин, Розалин Пенчев, Шимон Крайчович и Франсоа Ребейлор. 37-годишният диагонал става..

публикувано на 01.05.24 в 10:29
Олимпиакос - Барселона

Барселона и Макаби (Тел Авив) поведоха в четвъртфиналите на Евролигата

Отборите на Барселона и Макаби Тел Авив поведоха в четвъртфиналните си серии в баскетболната Евролига за мъже. Гръцкият Олимпиакос отстъпи като домакин пред испанския Барселона с 80:82 (13:13, 24:19, 14:25, 20:14, 9:11) след продължение и вече изостава с 1-2 победи в плейофите. Следващият двубой ще бъде изигран отново в гръцката столица Атина..

публикувано на 01.05.24 в 09:29