Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенклубът на Локомотив (Пд) с остра позиция срещу клубното ръководство

Фенклубът на Локомотив (Пд) излезе с остра позиция срещу клубното ръководство
Снимка: Сайт на Локомотив (Пловдив)

Клубът на привържениците на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция в социалните мрежи, в която разкритикува начина на управление на ръководството на "черно-белите".

"През последната година наблюдаваме впечатляващи постижения в управлението на клуба:
1. В продължение на месеци не беше проведено общо събрание на клуба.
2. В продължение на години по базата в Тракия, „гордостта“ на Христо Крушарски, парите за която потънаха в последните две години, не се случва нищо.
3. Онлайн магазинът на клуба е собственост на фирма с управител Таско Тасков. Същият магазин не функционира нормално и всичко около него е далеч от нормалното за футболен клуб.
4. Маркетингът на клуба е в печално състояние.
5. Не е предприета дори и една стъпка за изграждането на клубен магазин и музей.
6. И не на последно място, за всичко посочено по-горе ръководството САМО си постави срокове, които системно не спазва.

Ако лицата от ръководството на клуба не са разбрали, те се намират в Пловдив. Не някъде другаде, а в Пловдив, в Локомотив (Пловдив). Българската действителност е такава, че в ръководството на Локомотив (Пловдив) се подвизават знайни и незнайни ловци на слава и бързи пари, аматьори, които трупат актив на гърба на клуба.

Не желаем лица като Таско Тасков и Иван Иванов, с прякор от сферата на флората, да участват в клуба под каквато и да е форма. И двамата имат достатъчно съмнителна репутация, което носи негативи на Локомотив. Професионалните им качества са извън всякакво съмнение – такива просто няма. Очакваме тези лица повече да не се появяват на Лаута. Ако все пак го направят, изходът ще им бъде посочен незабавно.

Притеснително е, че ръководител в клуба напуска само четири седмици след като се е присъединил. Очевидно е, че дори и такъв кратък период е бил достатъчен, за да лъснат хаосът, липсата на организация и въпиещата аматьорщина на всички нива в клуба от години насам. Успехите не могат да го прикрият.

Нелепо е как дребни битови проблеми не намират решение седмици наред. А може би лицата, които са начело на клуба, подхождат по същия начин и при решаването на такива проблеми у дома. Не би ни изненадало.

Не желаем да слушаме арогантни глупости и изтъркани приказки от лица, попаднали по стечение на обстоятелствата в Пловдив. Докато сте тук вършете като хората това, което се иска от вас, и без много излишни приказки!", гласи официалната позиция на фенклуба на Локомотив (Пловдив).


По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Уругвайският национал Дарвин Нунес се радва на попадението си.

На Копа Америка Уругвай вкара 5 гола, Панама изненада домакина

Отборът на Уругвай направи решителна крачка към директните елиминации в Копа Америка след успех с 5:0 срещу тима на Боливия. С успеха възпитаниците на Марсело Биелса оглавиха своята група "С". Старт на головото шоу даде Факундо Пелистри, който отрки резултата в 8-ата минута, след като се възползва от центриране на Араухо. Малко по-късно в 21-вата..

публикувано на 28.06.24 в 06:33

България получава още една квота в класическата борба за Париж

България получава още една квота в класическата борба за олимпийските игри в Париж 2024, съобщават от БФ Борба. Това стана възможно след преразпределение на 16-те вакантни места, които Международната централа (UWW) раздаде на следващите в подреждането от квалификациите. Преди седмица Международният олимпийски комитет одобри 16 от 26-е..

публикувано на 27.06.24 в 21:50
Даяна Стойчева достигна до репешажите за бронза

Българка е с шанс за бронз на европейско по борба

Даяна Стойчева достигна до репешажите за бронза на европейското първенство по борба за кадетки в Нови Сад (Сърбия).  Националката започна убедително, побеждавайки с технически туш 11:0 полякинята Мартина Клода в категория до 46 кг, но после загуби с туш от Халиджа Азимов (Германия), след като водеше с 2:0. Представителката на Германия..

публикувано на 27.06.24 в 21:20
Българите са без медал в първия ден на европейско по джудо

Българите са без медал в първия ден на европейско по джудо

Българските състезатели не успяха да спечелят отличие в първия ден на европейското първенство по джудо за кадети и за кадетки, което се провежда в "Асикс Арена" в София. С най-предно класиране е Калина Григорова, която се нареди седма в категория до 44 килограма. На старта тя загуби от сръбкинята Наталия Пролич с "вадзари". Съперничката й..

публикувано на 27.06.24 в 20:41
Калоян Братанов

Калоян Братанов е шампион на 100 м свободен стил

Калоян Братанов спечели финала в „кралската“ дисциплина 100 метра свободен стил за мъже на държавното лично отборно първенство по плуване на басейн "Диана" в столицата. Състезателят на клуб Астери финишира първи с време 50.52 секунди и остана на близо две секунди от националния рекорд на Йосиф Миладинов от 48.83. Самият Миладинов пропусна..

публикувано на 27.06.24 в 20:00
Александра Начева

Александра Начева е изписана от „Пирогов“ след операцията

Лекоатлетката Александра Начева беше изписана от УМБАЛСМ "Пирогов",  където на 23 юни претърпя операция заради фрактура на левия глезен. Световната шампионка на троен скок за девойки до 20 години от Тампере 2018 Начева получи контузията в събота вечерта по време на състезание на скок дължина на турнир в Габрово, а интервенцията беше..

публикувано на 27.06.24 в 18:45
Константин Костадинов

Националът Константин Костадинов ще играе в елита на Испания

Българският национал Константин Костадинов ще играе за отбора на Тенерифе през сезон 2024/25, съобщиха от клуба от испанската Лига Ендеса. През последните два сезона Тенерифе държеше правата върху 21-годишното крило, но го изпращаше под наем в отбори от второто ниво на местния шампионат. По време на новата кампания обаче юношата на Реал..

публикувано на 27.06.24 в 18:37