Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Костов: Трябваше да отбележим гол

Николай Костов
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Николай Костов заяви, че отбора му е изиграл силен мач, но е трябвало да отбележи гол при гостуването си на Апоел Беер Шева.

Срещата от третия квалификационен кръг на футболния турнир Лига на конференциите завърши 0:0, а реванша в София е идния четвъртък.

"По нищо не отстъпваме на Апоел. Очаквах равностоен мач, така и стана. Имахме възможности, контролирахме играта. Получи се силен двубой. Играхме умно, но допуснахме пропуски. Беше важно да реализираме гол. Липсваха завършващите удари, трябваше да вкараме попадение.

Не отбелязахме, но взехме добър турнирен резултат. Надявам се пред собствена публика да спечелим и да продължим напред. Бяхме добре подготвени за играта на противника. Бяхме концентрирани в отбрана. Разигравахме умно и всичко беше по план, отваряхме пространства за нашите атакуващи футболисти. Сега шансовете са повече за нас и играем пред наша публика. Има доста време до мача.

Очаквам да вдигнем класата още и да гледаме по-смело към противниците", заяви Костов след двубоя.


По публикацията работи: Петър Ненов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Дарен Кирилов и Лора Великова спечелиха плуването от 3000 метра от международния плувен маратон „Порт-Бургас“

Рекорден брой от 217 състезатели от 8 държави ( България, Румъния,Северна Македония, Сърбия, Германия, Австрия, Русия и Украйна) взеха участие в четвъртото издание на Международния плувен маратон „Порт-Бургас“. Събитието се проведе в акваторията на Морска гара, Бургас и беше в две дисциплини – 1000 и 3000 метра.  Организатор беше световният..

публикувано на 21.07.24 в 16:21

Фернандо Алонсо: Браво, Никола Цолов

Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо поздрави Никола Цолов за спечеланата тази сутрин победа в основното състезание за Гран при на Унгария във Формула 3. Испанецът, който от дълги години е ментор на 17-годишния българин, бе един от първите, които го приветстваха за успеха. В профила си в Инстаграм той качи на снимка на българина с..

публикувано на 21.07.24 в 15:43
Мартин Нанчев

Мартин Нанчев остана четвърти във финал А на 500 метра едноместно кану при юношите на СП в Пловдив

Мартин Нанчев се нареди на четвърто място във Финал А на 500 метра едноместно кану при юношите на световното първенство по кану-каяк за младежи до 23 години, юноши и девойки в Пловдив. Българският състезател направи много силни последни метри и финишира с време 01:57.003 минути, като остана много близо до третото място и бронзовото отличие, което отиде..

публикувано на 21.07.24 в 15:09
Радина Величкова

Радина Величкова с бронз в скока на дължина на ЕП по лека атлетика за юноши и девойки в Банска Бистрица

Европейската шампионка на 100 метра за девойки до 18 години Радина Величкова спечели втори медал от първенството на континента в Банска Бистрица (Словакия), след като взе бронз в скока на дължина.  Величкова постигна 6.16 метра, което е нейн изравнен личен рекорд за годината. Пловдивчанката отстъпи само на Евелина Олсън (Швеция) с 6.35  и Йоана..

публикувано на 21.07.24 в 15:07
Димитър Кузманов

Димитър Кузманов спечели титлата на „Чалънджър“ в Астана

Националът на България за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов спечели титлата на сингъл на турнира по тенис на твърди кортове от сериите "Чалънджър" в Астана (Казахстан) с награден фонд  41 хиляди долара. Поставеният под номер 3 Кузманов победи на финала Саба Пурцеладзе (Грузия) с 6:4, 6:3 за 85 минути.  Двубоят беше прекъснат заради дъжд в..

публикувано на 21.07.24 в 12:27
Треньорка по тенис и 18-годишен са победители на „TroyanRun - По стъпките на Левски“

Треньорка по тенис и 18-годишен са победители на „TroyanRun - По стъпките на Левски“

18-годишният Петко Кинчев и 48-годишната треньорка по тенис Мария Цочева са първите победите на ултра дистанцията от 75 км във второто издание на "TroyanRun – По стъпките на Левски". Кинчев, който е родом от Троян, премина дистанцията за 10:39.27 часа, а Цочева за 12:02.02 часа. На второ място при мъжете на 75 км завърши Димитър Димитров, а трети..

публикувано на 21.07.24 в 11:35
Никола Цолов

Никола Цолов постигна първа победа в основно състезание от Формула 3

Никола Цолов записа първата си победа в основно състезание от Формула 3, след като триумфира в дългата надпревара на пистата „Хунгароринг“ в Унгария. За българинът това бе трета победа на това ниво. Цолов стартира от второто място на стартовата решетка и още в първите метри успя да изпревари своя съотборник Лорън ван Хьопен.  В края на..

публикувано на 21.07.24 в 10:51