Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Стоев: Боли ме, но няма да продължа в Локомотив (Сф)

Стойчо Стоев
Снимка: БТА

Стойчо Стоев, старши треньорът на Локомотив (Сф), заяви след загубата от Етър с 1:3 в мача от 8-ия кръг на Първа лига по футбол: „Не полагаш сърце, спортен хъс и агресия, отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия. 

Шансът да размисля е нищожен. Разочарован съм, когато гледам отстрани и съм безсилен в поредица от мачове. Направихме толкова много технически и тактически грешки. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само наблюдаваме и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкова много грешки. Играем само на крак и назад. Не търсим празните пространства. 

Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова."


По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Любомир Асенов

Фотографът Любомир Асенов подпомага детския спорт в България с изложба

Фотографът Любомир Асенов показва 80 снимки, които са запечатали най-големите постижения в българския и международния спорт от последните години. Експозицията е подредена в галерия на открито на „Моста на влюбените“ до Националния дворец на културата и ще може да бъде разгледана до 21 май. Всички изложени пана ще могат да бъдат закупени, а..

публикувано на 13.05.24 в 16:10
Валентина Георгиева

Над 130 състезатели от рекордните 33 държави ще участват на СК по спортна гимнастика във Варна

Над 130 състезатели от рекордните 33 държави ще участват на световната купа по спортна гимнастика. Надпреварата е от веригата Чалънджър и ще се проведе от 23 до 26 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Сред заявените участници е бронзовият медалист от олимпийските игри в Токио 2020, световен и европейски шампион на прескок Артур Давтян..

публикувано на 13.05.24 в 15:38
Минесота - Денвър

Защитаващият титлата си в НБА Денвър изравни серията с Минесота

Защитаващият титлата си в НБА отбор на Денвър Нъгетс изравни полуфиналната серия в Западната конференция, след като постигна втора победа като гост над Минесота. Никола Йокич вкара 16 от всичките си 35 точки в четвъртата част, а Аарън Гордън добави 27, след като имаше успешни 11 от 12 стрелби от игрови ситуации. Така след 115:107, Нъгетс чакат петата..

публикувано на 13.05.24 в 10:09
Пари Сен Жермен

Домакинско поражение помрачи шампионското парти на Пари Сен Жермен

Новият шампион на Франция по футбол Пари Сен Жермен помрачи леко тържествата по спечелването на титлата, след като в последното си домакинство през сезона падна с 1:3 от Тулуза. Това е едва втора загуба за отбора на Луис Енрике, които през седмица трябваше да преглътнат и отпадане от Борусия (Дортмунд) на полуфинал в Шампионската лига. Тимът от..

публикувано на 13.05.24 в 09:21
Байер (Леверкузен)

Леверкузен: 5:0 за 50-ия си мач без загуба

Байер (Леверкузен) разгроми с 5:0 като гост Бохум в последния мач от 33-ия кръг в Първа Бундеслига в Германия.  След само четвърт час игра домакините останаха в намален състав заради червен картон на Феликс Паслаак, който задържа откъсващия се пред вратата Нейтън Тела.  Патрик Шик даде аванс за шампионите в 41-ата минута, а в допълнителното време на..

публикувано на 13.05.24 в 06:51
Аталанта

Аталанта изпревари Рома в битката за място в ШЛ

Аталанта победи Рома с 2:1 в пряк мач за място в Шампионската лига. Срещата бе от 36-ия кръг на италианската Серия А. Над всички за домакините от Бергамо беше Шарл де Кателаре, който отбеляза и двата гола през първото полувреме. След почивката „вълците“ успяха да върнат само един от головете чрез капитана си Лоренцо Пелегрини от дузпа в 66-ата минута...

публикувано на 13.05.24 в 06:14
Арсенал

Арсенал изпрати битката за титлата в последния кръг

Арсенал спази кандидат-шампионския си график и ще продължи да се бори за титлата с Манчестър Сити в Англия и в последния кръг идната неделя.  Във възловия мач от 37-ия кръг „артилеристите“ спечелиха с икономичното 1:0 при гостуването си на намиращия се в ужасяваща форма срещу Манчестър Юнайтед. Единственият гол падна в 20-ата минута, когато Леандро..

публикувано на 13.05.24 в 06:06