Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Андриан Краев получи подобрена оферта от Левски

Андриан Краев
Снимка: БТА

Националът по футбол Андриан Краев най-вероятно ще продължи договора си с Левски, след като е получил оферта от "сините", доближаваща се до исканото от него възнаграждение, научи БТА. Очаква се двете страни да подпишат официално в следващите дни.

Халфът на Левски отхвърли последната оферта, но клубът е увеличил с близо 1/3 предложената заплата. В новия договор има и клауза за откупуване на правата на футболиста.

Краев прави втори много силен сезон за Левски и освен че си спечели място в националния отбор, той заслужи и капитанската лента при "сините". За 26-кратните шампиони той има общо 96 мача, шест гол и девет асистенции. От началото на сезона Краев игра 12 пъти, като записа попадение и асистенция срещу Локомотив (София) и направи голов пас срещу Хебър.

Краев игра за като титуляр за България в европейската квалификация с Черна  и остана на терена до 64-та минута.

По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Лудогорец и Черно море не успяха да се победят

Отборите на Лудогорец и на Черно море  не успяха да излъчат победител в срещата от 7-мия кръг на Първа професионална футболна лига. Футболистите на Захари Сираков и тези на Илиан Илиев завършиха  с равенство  0:0, като шампионите загубиха първи точки в първенството.  "Моряците" излязоха втори във временното класиране, на две точки от лидера Левски...

публикувано на 01.09.24 в 23:37
Григор Димитров

Григор Димитров стигна до четвъртфиналите на US Open

Григор Димитров се класира за четвъртфинал на откритото първенство на Съединените щати по тенис.  В осминафиналите българинът победи Андрей Рубльов с 3:2 сета - 6:3, 7:6 (3), 1:6, 3:6, 6:3 и  изравни и общия баланс срещу руснака на 4:4 победи. Първият сет започна по-добре за Григор, който дръпна с пробив за 3-1 и сервис за 4-1. Българинът..

публикувано на 01.09.24 в 22:57

Хебър победи Берое в Пазарджик

Хебър записа първа победа през новия сезон в българската футболна Първа лига, след като надигра с 3:1 Берое като символичен домакин на стадиона в Стара Загора. Така отборът на Веселин Великов изпревари ЦСКА-София на 14-ото място с четири точки и една повече от "червените".  Хебър получи дузпа в 11-та минута след видеопреглед, предизвикан от нарушение..

публикувано на 01.09.24 в 21:27
Борислава Иванова, Антонио Папазов и Тихомир Баротев

България с шест медала от МТ по спортна аеробика "PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN"

Българските състезатели спечелиха шест медала (два златни, два сребърни и два бронзови) от международния турнир по спортна аеробика "PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN" за деца, юноши и девойки, мъже и жени в Пловдив. Тазгодишното издание е юбилейно 15-о и е включено в календара на Международната федерация по гимнастика (ФИГ). В него участваха над 560 участници..

публикувано на 01.09.24 в 21:16

Локомотив (Пловдив) и Локомотив (София) не успяха да излъчат победител в Първа лига

Отборите на Локомотив (Пловдив) и Локомотив (София) завършиха наравно 1:1 в първи мач от неделната програма в Първа професионална футболна лига. Красимир Станоев  беше точен за гостите със страхотен удар извън границата на наказателното поле в първата минута. През второто полувреме домакините изравниха чрез Георги Каракашев в 79-та минута.  Със..

публикувано на 01.09.24 в 19:08
Шарл Льоклер

Шарл Льоклер спечели състезанието за Голямата награда на Италия във Формула 1

Шарл Льоклер (Монако, Ферари) спечели впечатляваща стратегическа битка с Оскар Пиастри (Австралия, Макларън) и Ландо Норис (Великобритания, Макларън) в легендарното Гран при на Италия на пистата в Монца, а лидерът в генералното класиране на шампионата Макс Ферстапен завърши едва на шесто място и неговата преднина на върха продължи да се топи...

публикувано на 01.09.24 в 18:01

Марк Маркес триумфира в Гран При на Арагон и записа първа победа в MotoGP от над хиляда дни

Марк Маркес (Испания, Gresini Racing/Ducati) спечели първата си победа в клас MotoGP от 1043 дни насам, завършвайки по категоричен начин на първото място в Гран при на Арагон от световния шампионат по мотоциклетизъм на писта.  Последната победа за легендарния испански пилот бе в Гран при на Емилия-Романя през 2021, когато той все още..

публикувано на 01.09.24 в 17:00