Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Innerglow в БНР. Обещават един различен концерт

| Интервю
Снимка: Innerglow

На 4 октомври от 19 часа в Първо студио на БНР група Innerglow канят на специална среща своите фенове. Пред БНР вокалистът на групата Тодор Ковачев обеща един различен концерт:

"Такъв концерт, какъвто предстои сега, не сме правили. Обиколихме доста сцени и фестивали през лятото, срещнахме се с много наши слушатели и то в градове, в които досега не бяхме свирили. Беше страхотно. Това, което предстои в Радиото, е нещо по-различно. Първо студио е легендарно място. Освен това такъв концерт в зала не сме правили. Много сме ентусиазирани. Готвим няколко неща, които досега хората не са чували от нас. Ще имаме няколко специални гости. Определено ще е нещо различно".

От един месец насам работим върху това концертът да се превърне в цяло звуково преживяване, допълни Петър Желев от групата. По думите му ще има нови инструментали, както и някои малко по-различни версии на добре познати песни.

"Ще пробваме нещо съвсем ново пред публиката. Нямаме търпение", каза той в интервю за предаването "Хоризонт до обед".

По думите му хората очакват от тях авторска музика.

"Много е красиво и да пееш свои песни и хората в публиката да знаят текстовете – няма такова усещане", сподели още музикантът.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл. 

По публикацията работи: Анастасия Крушева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Володимир Зеленски

Володимир Зеленски пристигна на фронта в Харковска област

Украинският президент Володимир Зеленски пристигна на фронта в Харковска област на фона на продължаващите сражения в района и ударите с дронове. Украинският президент Володимир Зеленски пристигна в района на Вовчанск в Харковска област, където руските сили се опитват да настъпят от май месец.  "Днес имам честта да поздравя нашите войни от специалните..

публикувано на 29.07.24 в 16:04
Силвия Арнаутска и Ивайло Симеонов

30 къщи имат щети след експлозията в складовете край Елин Пелин

След екслозията в складовете за фойерверки край Елин Пелин миналия петък над 30 къщи имат щети. Огледите продължават, стана ясно след срещата на институциите при управителя на софийска област. На срещата стана ясно, че има все още горещи точки в складовете, обясни областният управител на София Силвия Арнаутска. "Компетентните лица не могат да влязат,..

публикувано на 29.07.24 в 15:52
Френски самолети ще гасят пожара в Славянка

Френските самолети ще пълнят вода от Доспат за гасенето на Славянка

Двата френски самолета, които  бяха поискани от България по европейския механизъм за помощ при бедствия, ще  се включат е  в гасенето на пожара  в планината Славянка утре.   Те ще пълнят вода най- вероятно от язовир Доспат. Това заяви на брифинг служебният премиер Димитър Главчев, който заедно  с вътрешният министър Калин Стоянов пристигнаха в..

публикувано на 29.07.24 в 15:38
Служебният премиер Димитър Главчев (вдясно) и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов (вдясно) са в с. Петрово, където да се запознаят с обстановката при пожара в планината Славянка - 29 юли 2024 г.

За пожара на българо-гръцката граница: На ниво държави да има решение и да се премахне минното поле

Двата френски самолета, които бяха поискани от България по европейския механизъм за помощ при бедствия, ще  се включат е  в гасенето на пожара  в планината Славянка утре. В гасенето на пожара в граничната с Гърция планина Славянка ще бъдат включени два френски самолета Те ще пълнят вода най- вероятно от язовир Доспат. Това заяви на брифинг..

публикувано на 29.07.24 в 15:32
Методи Лалов

Адв. Методи Лалов: Съдебна реформа може да се направи с независими политици и нов Изборен кодекс

Конституционното решение се бламира, защото имате зависими членове на Конституционния съд - Лаков, Филип Димитров Братиньото - Велчев, който не гласува, Десислава Атанасова, Борислав Белазелков. Не може да се прави конституционна реформа с Пеевски и Борисов. Реформа означава подобряване на работата на институция, орган или система...

публикувано на 29.07.24 в 15:10
Експлозия в завода за целулоза

Няма опасност за живота на пострадалите в свищовския завод "Свилоза", пожарът е овладян

Овладян е пожарът след взрива завода "Свилоза" край Свищов. Взрив в завода за целулоза край Свищов Леко пострадали са двама пожарникари и един работник. Няма опасност за здравето на хората в района. Пожарникари са се отзовали на сигнал за инцидент в цех в Свищов Министърът на вътрешните работи обясни причините за инцидента:..

публикувано на 29.07.24 в 14:55
арх. Борислав Игнатов

Арх. Борислав Игнатов: Най-важно е правилата за застрояване на София да бъдат преразгледани

Новият главен архитект на София трябва да притежава професионализъм, устойчивост, морал и упоритост. Това заяви пред БНР арх. Борислав Игнатов. С публикация във Фейсбук кметът Васил Терзиев съобщи, че е приел оставката на Здравко Здравков , който заемаше този пост от 2016 година до момента.  Богдана Панайотова е назначена за временно..

публикувано на 29.07.24 в 14:26