Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борислав Михайлов: Гарантирам пълна подкрепа за Илиан Илиев

Борислав Михайлов
Снимка: БТА

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов приветства новия национален селекционер Илиан Илиев. На страницата на централата беше публикувано негово изявление, направено веднага след като треньорът на Черно море беше представен пред медиите.

"Българският футболен съюз винаги е залагал на доказани и актуални имена. Илиан Илиев си е спечелил уважението на всички български фенове с усърдната си и последователна работа. Желая му успех и му гарантирам, че ще има пълната подкрепа на всички нас“, заяви Борислав Михайлов.

Илиев подписа договор за две години и 7 месеца, като първоначално ще съчетава двата поста. През юни 2024-а година пък изтича споразумението му с варненския клуб и тогава ще стане ясно дали остава отново като съчетаващ позициите или ще работи само за "лъвовете".


По публикацията работи: Илиян Христов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Веселин Великов

Веселин Великов: Червеният картон предреши мача

Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Веселин Великов се извини на публиката на тима за пропуснатите точки, но смята, че ранното изгонване на Николай Николаев е повлияло за загубата с 0:2 от Спартак (Варна). Пазарджиклии трябваше напрактика да правят нов отбор, след като доста играчи си тръгнаха, както и Любослав Пенев на треньорския пост...

публикувано на 22.07.24 в 23:04
Александър Томаш

Томаш за стадиона в Пазарджик: Мъчим футбола

Завърналият се в елита отбор на Спартак 1918 (Варна) започна първенството с успех с 2:0 над Хебър (Пазарджик), като двата гола бяха дело на Ахмед Ахмедов и Антонио Вутов. Новият наставник на тима Александър Томаш беше доста разочарован от игрището, което в Пазарджик не предполага да се играе бърз и техничен футбол. Той говори и за това как..

публикувано на 22.07.24 в 23:01
Ловеч победи ЦСКА София II с 1:0

Обновеният Ловеч започна с победа като гост

Обновеният отбор на Ловеч започна сезона във Втора лига с успех над новака ЦСКА София II с 1:0. Единственото попадение в срещата вкара Виктор Василев в 38-ата минута. Домакините останаха с десет души в 80-ата минута, когато Марк-Емилио Папазов беше изгонен с директен червен картон заради ритник към Кингсли Бучи. Вторият тим на Ботев..

публикувано на 22.07.24 в 22:30
Спартак (Варна) победи с 2:0 Хебър в Пазарджик

Спартак (Варна) се върна в елита с победа

Отборът на Спартак (Варна) се върна в Първа лига с победа 2:0 над Хебър 1918 (Пазарджик) в 1-ия кръг на новото първенство. Срещата в Пазарджик беше определено доминирана от гостите от Морската столица, а лошият терен им попречи да стигнат до по-убедителна и ранна победа. Ахмед Ахмедов откри резултата в края на първото полувреме, а в..

публикувано на 22.07.24 в 21:27
Апоел (Беер Шева) пристига в Ловеч утре за мача с Черно море

Апоел (Беер Шева) пристига в Ловеч утре за мача с Черно море

Израелският футболен тим Апоел (Беер Шева) пристига в Ловеч утре, където ще излезе срещу Черно море (Варна) на 25 юли, в мач от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите, съобщи за БТА изпълнителният директор на ФК Ловеч Добрин Джабарски. Обикновено гостуващите отбори в европейските клубни турнири пътуват ден преди..

публикувано на 22.07.24 в 20:28
Адриан Андреев

Ясни са съперниците на Андреев и Нестеров във Верона

Българската тенис-надежда Адриан Андреев ще играе срещу грузинеца Николоз Басилашвили в първия кръг на турнира от сериите "Чалънджър" във Верона, който е с награден фонд 120 хиляди евро. Жребият за основната схема на турнира беше изтеглена днес, а опитният 32-годишен Басилашвили влиза от квалификациите. В кариерата си той има пет титли от..

публикувано на 22.07.24 в 20:24
Ремонтират лекоатлетическата писта на стадиона в Самоков

Ремонтират лекоатлетическата писта на стадиона в Самоков

В Самоков беше направена първа копка за ремонт на лекоатлетическа писта на стадион "Искър".  Средствата са осигурени от Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Строително-ремонтните дейности включват ремонт на коридори и подмяна на съществуващата настилка, която към настоящия момент е шамот, положен върху основа от трошен..

публикувано на 22.07.24 в 20:21